Tip dana: Flamengo – Sao Paulo: Ko će u polufinale brazilskog Kupa?

Od srede su na programu mečevi četvrtfinala brazilskog Kupa, a za vas smo ovog puta analizirali svakako najzanimljiviji susret u kom će Flamengo na svom terenu dočekati Sao Paulo.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za jedan sat i 30 minuta posle ponoći.

Flamengo: Teško je ponoviti prošlu sezonu…

Fudbaleri Flamenga iza sebe imaju jednu zaista briljantnu sezonu. Naime, ova ekipa je bez većih problema došla do titule šampiona Brazila i to uz ogromnu prednost u odnosu na svoje najbliže rivale. Da stvari budu još bolje, ovaj brazilski klub je trijumfovao i u Kopa Libertadoresu i to u spektakularnom finalu u kom su savladali River Plejt, iako su sve do 89. minuta gubili sa 0:1, kada je na scenu stupio Gabrijel Barbosa i sa dva gola doneo veliko slavlje svim navijačima Flamenga.
Kada je u pitanju ova sezona, deluje da aktuelni šampion Brazila može i mora bolje. Naime, ova ekipa se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli brazilske Serije A uz bod manjka u odnosu na prvoplasirani Internasional, ali u poslednje vreme izabranici Domeneka Torenta imaju baš dosta problema.
U poslednja tri kola Flamengo ne zna za trijumf, što se baš odavno nije desilo kada je u pitanju najkvalitetniji rang brazilskog fudbala. Prvo je aktuelni šampion remizirao na gostovanju kod prvoplasiranog Internasionala u sjajnom meču koji je završen rezultatom 2:2, a onda su izabranici Domeneka Torenta doživeli dva neprijatna, ali i ubedljiva poraza.
Prvo je Flamengo poražen na svom terenu protiv Sao Paula koji mu između ostalog gostuje i ovog puta, a taj duel je završen rezultatom 1:4, da bi nakon toga sa 4:0 poraženi na gostovanju kod drugoplasiranog Atletiko Mineira, zbog čega sasvim sigurno fudbaleri Flamenga u ne baš lepom raspoloženju dočekuju prvi susret četvrtfinala brazilskog Kupa.
Inače, pre tog meča u kom je Sao Paulo slavio sa 4:1, ove dve ekipe su na tri vezana međusobna duela remizirale, pa je sigurno da izabranici Domeneka Torenta imaju ogroman motiv na ovom susretu da konačno dođu do trijumfa, ali i da se osvete ljutom rivalu za neprijatan poraz na svom terenu pre dva kola.

Sao Paulo: Sjajne partije u poslednje vreme!

Kada se sve sabere i oduzme deluje da svi navijači Sao Paula imaju dosta razloga za zadovoljstvo kada su u pitanju partije njihovih fudbalera u ovoj sezoni.
Naime, nakon nešto lošijeg starta, ova ekipa pruža sve bolje partije što nam najbolje potvrđuje i plasman na tabeli, pošto se Sao Paulo u ovom trenutku nalazi na četvrtom mestu na tabeli, uz tri boda manjka u odnosu na prvolasirani Internasional, ali i dva boda manje u odnosu na drugoplasiranu i trećeplasiranu ekipu na tabeli, a to su u ovom trenutku Atletiko Mineiro, ali i Flamengo kod kog gostuju u okviru prvog meča četvrtfinala brazilskog Kupa.
U poslednje vreme Sao Paulo beleži fantastične rezultate, pa su tako na pet poslednjih susreta bez poraza, a u tom periodu su ostvarili čak četiri trijumfa i samo jedan remi.
Krenimo redom. Prvo je ova ekipa vezala dva trijumfa, i to prvo protiv Atletika GO na svom terenu, a onda i na teškom gostovanju kod Palmeirasa, kada je bilo 2:0. Nakon toga je četvrotplasirana ekipa na tabeli remizirala na svom terenu protiv Gremija, i utisak je da je to jedini kiks Sao Paula u poslednje vreme, mada treba pomenuti da i Gremio igra fantastično u poslednje vreme.
Najzad, u poslednja dva kola Sao Paulo je ostvario dve velike pobede kojima se i probiona četvrto mesto na tabeli. Prvo je ova ekipa odigrala verovatno i najbolji meč ove sezone pošto su trijumfovali na gostovanju kod aktuelnog šampiona Flamenga, uz postignuta četiri gola, što je svakako fantastična stvar. U prošlom kolu je Sao Paulo slavio i protiv Gojasa na domaćem terenu, pa nema nikakve sumnje da će u narednih nekoliko kola napasti prvo mesto na tabeli, što je potpuno realno ako uzmemo u obzir koliko dobro ovaj tim igra u poslednje vreme.

Naš predlog

Biće ovo duel dve ekipe koje će se po svemu sudeći do same završnice boriti za titulu šampiona Brazila, ali daleko od toga da nemaju ambicije u Kupu. Flamengo generalno ima dosta problema u poslednje vreme, ali je poznato da aktuelni osvajač Kopa Libertadores igra najbolje kada je to najpotrebnije zbog čega im i dajemo prednost u ovom duelu i predlažemo vam da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.91. Na mečevima i jednih i drugih u poslednje vreme pada baš dosta golova, pa vam zbog toga savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.65. Za kraj, ne treba zaboraviti da je Sao Paulo pre dva kola deklasirao Flamengo u gostima, a taj meč je završen rezultatom 1:4, što nam govori da bi i gosti mogli do makar jednog gola u ovom susretu, pa vam predlažemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Meridianbet dala koeficijent 1.61.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.