Tip dana: Saragosa – Ovijedo: Očekivali smo dosta više od obe ekipe! Ko će do trijumfa?

Od petka su na programu mečevi 12. kola španske Segunde, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Saragose i Ovijeda.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.

Saragosa: Očekivali smo bolje partije!

Treba biti realan pa priznati da smo od fudbalera Saragose očekivali daleko više kada je ovaj šampionat u pitanju. Naime, ova ekipa se trenutno nalazi tek na 18. poziciji na tabeli, što je ujedno i poslednja pozicija koja na kraju šampionata donosi opstanak u ligi.
Na poslednjih pet mečeva fudbaleri Saragose ne znaju za trijumf, a u tom periodu su čak tri puta remizirali, ali i doživeli dva poraza.
U prošlom kolu je ova ekipa poražena na gostovanju kod Tenerifa, a posebno treba apostrofirati taj poraz zbog razloga da je Saragosa izgubila od ekipe koja će im po svemu sudeći biti direktan rival u borbi za opstanak, koja im po svemu sudeći predstoji.
Pre tog duela, Saragosa je na svom terenu odigrali jedan sjajan susret, ali su nažalost samo remizirali protiv Đirone kada je bilo 2:2.
U poslednjem međusobnom okršaju između Saragose i Ovijeda je slavio Ovijedo i to u jednom fenomenalnom susretu koji je završen rezultatom 2:4.

Ovijedo: Stvari idu na bolje!

Poput Saragose, i fudbaleri Ovijeda su na jedan zaista loš način startovali u ovom šampionatu, ali je utisak da kako vreme prolazi tako i stvari idu na bolje, pošto je ova simpatična ekipa na dva poslednja susreta zabeležila isto toliko trijumfa i trenutno se nalaze na 16. mestu na tabeli uz tri boda viška u odnosu na Saragosu kod koje između ostalog i gostuju u ovom kolu.
Ovijedo je na poslednjih pet mečeva ostvario dva trijumfa, dva remija i jedan poraz.
Ono što svakako može da raduje sve navijače ovog kluba je nešto bolja efikasnost u poslednje vreme što je fudbalerima Ovijeda predstavljalo baš dosta problema na startu sezone.
Kada su u pitanju mećevi na gostujućem terenu, do sada je Ovijedo odigrao pet mečeva van svog terena, i ruku na srce, nisu se proslavili pošto su ostvarili samo jedan trijumf uz dva remija i dva poraza.

Naš predlog

Utisak je da domaća ekipa konačno mora da ostvari jedan trijumf na svom terenu, zbog čega vam najviše i predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.60. Ako se osvrnemo na neke prethodne duele između Saragose i Ovijeda, dolazimo do zaključka da su to uglavnom mečevi sa velikim brojem golova, a sve to treba očekivati i sada zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.38.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.