Tiket dana (petak, 13.11.2020)

tiket dana

Posle uzbuđenja u baražu za plasman na EURO očekuje nas jedan baš miran dan. Ponuda je, blago rečeno, jako slaba, ali je već od sutra situacija potpuno drugačija. Ipak, pokušaćemo i danas da dođemo do dobitnog tiketa.

Čile – Peru – GG @ 1.95 u Bet365

I Čile i Peru osvojili su samo po bod u prva dva kola novog ciklusa kvalifikacija u južnoameričkoj zoni za odlazak na Mundijal u Kataru. Treba reći da su imali i teške rivale, ali ako đelite na Svetsko prvenstvo, a deo ste Latinske Amerike, morate pobeđivati i one najjače, pošto na Mundijalu ima mesta samo za četiri selekcije, uz jednu koja ide u baraž. Čileanci su izgubili u Urugbaju sa 2:1, a u svom Santijago de Čileu igrali su 2:2 sa Kolumbijom. Bili su nadomak pobede, pošto su preokrenuli golovima Vidala i Aleksisa Sančeza, međutim, Falkao je golom u 91. minutu doneo bod ”Kafeterosima”. Ko zna, možda u konačnom zbiru ta dva boda budu presuda, ali je sada još rano i ima vremena za ispravak. Peruaci su bili učesnici prethodnog Mundijala u Rusiji, nisu se proslavili na njemu, ali bi, verujemo, i sada potpisali da odu u Katar, makar tamo sve izgubili. U Rusiji su imali jednu pobedu i dva poraza, ali to nije bilo dovoljno za drugu fazu. U prva dva kola novih kvalifikacija uzeli su jedan bod, i to na gostovanju u Paragvaju, dok su u svojoj Limi izgubili od Brazila 2:4. Tri od četiri gola postigao je Andre Kariljo, fudbaler Al Hilala, ali ga najviše pamtimo iz portugalske lige, kada je nastupao za Sporting i kratko za Benfiku. Obe selekcije žele na Mudijal, pogotovo to važi za Čileance. Očekujemo napadačku igru i golove na obe strane. Naš predlog je gol-gol, a kvota u kladionici Bet365 iznosi 1.95.

FC Oss – Ajndhoven – 4+ @ 2.19 u Meridianbet

U 12. kolu druge holandske lige sastaju se dve ekipe koje nisu oduševile u prvoj četvrtini šampionata. Za FC Oss se znalo da nema velike ambicije, dok se od Ajndhovena ipak više očekivalo. Gosti jesu nešto bolji, nalaze se na 11. mestu sa 15 bodova, ali već imaju zaostatak od 12 bodova za vodećim Almereom.Jasno jeda direktan plasman u Erediviziju ne mogu ni da sanjaju, ali bi plasman među prvih osam bio obaveza, pa onda preko plej ofa pokušaju nešto da urade. FC Oss je tik iznad zone ispadanja, nalaze se na deobi 17. mesta sa još dve ekipe, a za sada imaju samo osam bodova. U prethodna dva kola poraženi su Ekscelziora i De Grafšapa sa 2:0, odnosno 3:0, ali su te dve ekipe jedne od najjačih u ligi. FC Oss ima jedan meč manje odigran i priliku da krene ka sredini tabele, svom konačnom cilju. Za razliku od njih Ajndhoven je bio ubedljiv u utorak kada je sa 5:1 pobedio najslabiji tim u ligi Dordreht. Ova ekipa igra mnogo bolje na svom terenu nego na strani, pa su šanse za trijumf u ovom meču potpuno izjednačene. Zato se odlučujemo za golove, a naš predlog je 4+. Za ovaj tip u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 2.19.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Meridianbet iznosi 4.28.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.