Vikend u znaku reprezentacija – Meridian te za Ligu nacija časti sa 1.000 RSD bonusa

Vikend pred nama biće u znaku reprezentacija jer na red je, ponovo došla, Liga nacija!
Nakon vrhunskih evropskih takmičenja, Lige šampiona i Lige Evrope, sledi pauza od klubova i osvrt na nacionalne selekcije.
Uzbudljiv vikend donosi nam nekoliko zanimljivih duela, a povodom svega što nas očekuje u subotu i nedelju, odlučili smo da sve kladioničarke duše iznenadimo – odmah OVDE preuzmite čak 1.000 DINARA BONUSA za online i uživo klađenje!
Naravno, to nije jedina lepa vest – u toku je i takmičenje koje je organizovalakladionica Meridian, a ko pogodi najveću kvotu osvaja MacBook, SONY PS4 ili brdo keš bonusa za klađenje!
Dani vrhunske zabave i najjačeg fudbala su u toku, a Liga nacija je savršena prilika za sastavljanje dobitnih tiketa. A kada smo već kod tiketa, evo koje utakmice ne bi trebalo da izostavite…
Za početak, u subotu očekuje nas veliki derbi – okršaj evrpskog i svetskog šampiona.
Aktuelni prvak Evrope, reprezentacija Portugala i trenutni vlasnik ”boginje“, reprezentacija Francuske, odmeriće snage u borbi za lidersku poziciju grupe tri Lige A.
Biće to duel fudbalera koji traže svoju formu poput Kristijana Ronalda, Pola Pogbe ili Antoana Grizmana, kao i fudbalera koji žele da nastave svoje dokazivanje na putu ka zvezdama, poput Kilijan Mbape ili Žoao Feliks.
Podsećamo, poslednji duel ovih šampiona završen nerešenim ishodom 0:0, pa ostaje da vidimo da li će se ovog puta neko radovati.
Kompletnu ponudu za meč Portugal – Francuska možete pogledati OVDE, a naš predlog za igru je – GG.
U istom terminu u subotu (20.45) svoje mečeve odigraće Švedska – Hrvatska, kao i Švajcarska – Španija.
“Crvena furija” se bori da ostane na liderskoj poziciji grupe, dok će naše komšije pokušati da priđu korak bliže opstanku u elitnoj ligi Lige nacija.
U nedelju će u fokusu biti utakmica Belgije i Engleske. U grupi dva Lige A u toku je bitka za prvu i drugu poziciju.
Naime, Belgijanci su trenutno na čelu grupe sa 9 bodova, drugi su Danci sa 7, baš kao i Englezi. Bez ijednog boda, na poslednjem mestu nalazi se Island, koji će u nedelju igrati sa Dancima.
Pomenuti dueli doneće rasplet u grupi dva, pa će ih biti veoma interesantno ispratiti.
Kompletnu ponudu za mečeve Belgija – Engleska i Danska – Island možete pogledati OVDE.
Ukoliko ipak više preferirate prvenstvene mečeve, dobra vest je da će ih u listama ovog vikenda (svakako) biti, samo je reč o “niželigašima”, ali naravno, iskusni kladioničari uvek znaju da izaberu najbolje. Stoga ne propustite da ponudu detaljno prostudirate OVDE.

11 Comments

  1. Ovaj vikend obecava,da mi se povrati raspolozenje posle jucerasnje utakmice sa Skotskom…Hvala Meridianu sto uvek ima neko iznenadjenje za nas,lepe bonuse,nikad bolji nagradni fond i poklone,sansi za svakog koliko srce zeli….

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.