Tiket dana (subota, 14.11.2020)

tiket dana

Narednih dana pratićemo završetak drugog izdanja Lige nacija, koja Srbiji, nažalost, nije donela plasman na EURO, ali jeste Severnoj Makedoniji. Najuspešnije selekcije iz ovog takmičenja nadaju se da mogu do Mundijala u Kataru, ukoliko to ne uspeju kroz kvalifikacije, za koje je žreb narednog meseca.

Švedska – Hrvatska – GG @ 1.95 u 1xbet

Odavno ove dve selekcije nemaju šansi da osvoje prvo mesto u ovoj grupi A divizije. Jedna od njih će morati rang niže, a tome su bliži Šveđani koji još nemaju osvojen bod. Uz selekciju ”tri krune” još samo Island nijs uspeo da osvoji ni bod posle četiri kola u Ligi nacija. Hrvatska ima tri boda, osvojena upravo protiv Švedske u Zagrebu. Sada u Solni im odgovara i nerešeno, što bi značilo da će osvojiti treće mesto i igrati u najboljoj diviziji i u narednom izdanju. I jedni i drugi igrali su prijateljske mečeve pre tri dana. Šveđani su izgubili od Danske 2:0, dok je Hrvatska remizirala u Turskoj 3:3. Na poluvremenu tog meča otkriveno je da virusom korona zaražen Domagoj Vida, pa su u izolaciju i na nova testiranja morali i njegovi saigrači. Selektor Zlatko Dalić istubao je sastav protiv Turaka, a sada se očekuje da zaigraju oni najbolji. Švedska ima još više problema sa virusom, pored igrača u izolaciji je i selektor Jane Anderson, a ti problemi bili su vidljivi i u Danskoj. Domaćin nema šta da taktizira, mora ići na trijumf, dok je Hrvatska jako opasna iz kontra napada, pa očekujemo da vidimo golove na obe strane. Za igru gol-gol u kladionici 1xbet dobija se kvota 1.95.

Azerbejdžan – Crna Gora – 0-2 @ 1.50 u Meridianbet

Crna Gora se sa Luksemburgom bori za plasman u B diviziju, u čemu ih je dosta omeo poraz od pomenute selekcije u Podgorici u prošlom kolu. Time su poništili onaj trijumf u Luksemburgu, pa ove dve selekcije u poslednja dva kola ulaze sa istim brojem bodova, po devet. Ko će biti uspešniji saznaćemo tek posle poslednje runde, ali smo ubeđeni da će neko morati da kiksira u dva preostala kola. Crna Gora će biti na teškom ispitu protiv Azerbejdžana, a meč će se ipak igrati u Bakuu, s obzirom na prekid neprijateljstava između ove zemlje i Jermenije. U prvom meču između ove dve selelekcije Crna Gora je slavila na domaćem terenu 2:0, golovima Jovetića i Ivanovića. Na dve prethodne utakmice Azerbejdžan nije primio, ali ni dao gol. Igrali su 0:0 protiv Kipra u Ligi nacija, kao i u Sloveniji pre nekoliko dana u prijateljskom odmeravanju snaga. Ni Crna Gora nije bila efikasnija u meču protiv Kazahstana na svom terenu, taj kontrolini ogled okončan je bez pogodaka. Očekujemo i ovde tvrd meč i malo golova, ako ih uopšte bude. Za igru 0-2 gola u kladionici Meridianbet dobija se kvota 1.50.

Dordreht – De Grafšap – 2/2 @ 1.66 u Bet365

Već smo apsolvirali da je domaći tim najslabiji u ligi, i autsajder je protiv gotovo svih ostalih članova druge lige Holandije, a kamoli protiv drugoplasiranog De Grafšapa, tima koji ima šampionske ambicije. Dordreht je bez pobede u prethodnih šest kola, a tu jedinu zabeležio je protiv mladog tima AZ-a iz Alkmara. U prethodnih šest kola izgubili su pet puta, a jedini bod osvojili su protiv Almerea, što je bila prava senzacija, pošto se radi o trenutnom lideru prvenstva. De Grafšap je pre nekoliko dana igra derbi meč protiv Brede i dobio ga minimalnim rezultatom, što ga je pomerilo na drugu poziciju. Sada zaostaju samo dva boda za Almereom i treba očekivati da u jednom od narednih kola preuzmu i čelo tabele. Prošle sezone De Grafšap je ovde slavio sa 2:1, a sada očekujemo da bude ubedljiviji. Naš predlog je prelaz 2/2 za koji u kladionici Bet365 koeficijent iznosi 1.66.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Bet365 iznosi 4.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.