Tip dana: Portugal – Francuska: Aktuelni prvak Evrope i osvajač Lige nacija na svetskog šampiona!

U subotu započinje novi ciklus u okviru Lige nacija, a za vas smo ovog puta pripremili svakako najinteresantniji duel u kom će Portugal na svom terenu dočekati Francusku, što će ujedno biti i duel aktuelnog evropskog prvaka i osvajača Lige nacija, i osvajača Mundijala, pa nema sumnje da nas očekuje pravi spektakl, i prava je šteta što ovom duelu neće moći da prisustvuju navijači.
Duel između ove dve selekcije je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Portugal: Sjajne partije u poslednje vreme!

Selekcija Portugala pruža fantastične partije u ovosezonskom izdanju Lige nacija, i kako sada stvari stoje u preostala dva kola ćemo dobiti odgovor da li će ova selekcija takmičenje završiti na prvom mestu u grupi, ili će pak to biti Francuska koja u ovom trenutku ima isti broj bodova kao i prvoplasirani Portugal, uz podatak da “trikolori” ovog puta gostuju lideru na tabeli.
Do sada su Kristijano Ronaldo i drugari odirali četiri susreta na kojima su ostvarili čak tri trijumfa i samo jedan remi, i to upravo na gostovanju kod Francuske, kada mimo svih očekivanja nije bilo golova, iako su svi očekivali jedan poprilično otvoren meč sa obe strane, na kom je trebalo da bude dosta pogodaka.
U međuvremenu su Portugalci u prijateljskom susretu deklasirali reprezentaciju Andore sa čak 7:0 što je bio već peti uzastopni meč na kom ova selekcija nije primila gol, a to je svakako podatak koji zaslužuje svaku pohvalu.
U prošlom kolu Lige nacija je aktuelni evropski šampion bez većih problema savladao Švedsku, a taj duel je završen rezultatom 3:0.
Inače, aktuelni prvak Evrope objedinio je titule na teritoriji “Starog” kontinenta, trijumfom u prvom ciklusu novog internacionalnog takmičenja.
Fudbaleri Portugala postali su prvi šampioni Lige nacija nakon što su u finalu pobedili reprezentaciju Holandije rezultatom 1:0, a sigurno je da sve to žele da ponove i ove sezone.
Inače, što se tiče domaćih mečeva Portugal je poslednji poraz na svom terenu doživeo još u martu 2018. godine, kada je Holandija slavila sa 0:3, što nam verovatno i najbolje govori o tome koliko dobro aktuelni evropski šampion igra na svom terenu.

Francuska: Brine neočekivani poraz od Finaca!

Šta reći o Francuzima osim da se radi o verovatno najkvalitetnijoj selekciji na svetu, za šta smo između ostalog i dobili potvrdu na Mundijalu koji je odigrao 2018. godine kada su “trikolori” bez većih problema stigli do titule, pošto su u finalu savladali Hrvatsku sa 4:2.
Sigurno je da su izabranci Didijea Dešampa jedni od glavnih favorita za osvajanje Lige nacija, a nema nikakve sumnje da će svi fudbaleri koji nastupaju za ovu selekciju dati sve od sebe da se to i dogodi pošto je to jedini trofej koji fali ovoj selekciji.
U ovom trenutku se Francuzi nalaze na drugom mestu na tabeli iz isti broj bodova kao i prvoplasirani Portugal, kod koga između ostalog gostuju u ovom kolu što će biti lepa prilika da eventualnim trijumfom izbore prvo mesto na tabeli.
U prošlom kolu su izabranici Didijea Dešampa trijumfovali na teškom gostovanju kod Hrvatske, što je ujedno bila i repriza finala svetskog prvenstva, a taj duel je završen rezultatom 1:2. Podsećamo vam da su “trikolori” u prvom meču između ove odve ekipe slavili sa 4:2 na svom terenu, što je zanimljivo bio i rezultat pomenutog finala svetskog šampionata.
Ono što može da zabrine sve navijače ove selekcije je nedavni poraz u prijateljskom meču protiv Finske, kada je mimo svih očekivanja bilo 0:2, pa nema nikakve sumnje da će izabranici Didijea Dešampa dati sve od sebe da se iskupe svi navijačima ove selekcije.

Naš predlog

Svakako da nam predstoji jedan izuzetno zanimljiv duel, a mi vam pre svega savetujemo da izbegnete prognoziranje konačnog ishoda jer je zaista neizvesno u kom pravcu bi mogao da ode ovaj susretu. Golovi su nekako zagarantovani pa vam iz tog razloga predlažemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.93. Iz istog razloga vam savetujemo da probate i sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet dala fantastičan koeficijent koji iznosi 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.