Tiket dana (ponedeljak, 16.11.2020)

tiket dana

Danas je teško uopšte sastaviti tiket. Izbor je slab, igra se uglavnom u manje poznatim i priznatim ligama, ali predlog neće izostati.

Plimut – Portsmut – GG3+ @ 2.06 u Meridianbet

Poslednju utakmicu ovog nekompletnog kola u engleskoj LIgi 1 odigraće Plimut i Portsmut. Obe ekipe nalaze se blizu vrha tabele i cilj im je ulazak u viši rang, direktno, ili preko plej ofa. Domaćin je, posle trijumfa u prvom kolu, u naredna tri osvojio samo bod. Ipak, u poslednje vreme igraju mnogo bolje, pa su u tri prethodna kola osvojili sedam bodova, a iza sebe imaju četiri uzastopna trijumfa, dva u ligi, i po jedan u kupovima. Na domaćem terenu igraju odlično, samo im je Šruzberi odneo bod, dok su na svih pet ostalih ostvarili pobede. Portsmut je tim sa većim pedigreom, radi se o bivšem premijerligašu, ali već godinama tavore u nižim rangovima. Trenutno su sedmi, nalaze se tik ispod crte koja odvaja ekipe koje idu u plej of, ali je do kraja prvenstva ostao tridesetak kola, pa je vremena više nego dovoljno. Na prethodna četiri gostovanja ostvarili su isto toliko pobeda, a postigli su čak 12 golova, tri u proseku. Očekujemo da obe ekipe igraju na pobedu, a i jedni i drugi su efikasni. Zato je naš predlog gol-gol uz bar tri pogotka ukupno. Za GG3+ u kladionici Meridianbet kvota je 2.06.

Ferl – Libek – 1 @ 2.26 u 1xbet

Treća liga Nemačke donosi nam duel Ferla i Libeka. Radi se o poslednjoj utakmici 10. kola, mada većina ekipa nije odigrala maksimalan broj mečeva. Ferl je na teren izlazio samo sedam puta, zabeležio je četiri pobede, jedan remi, a poražen je na dva meča. Trenutno je na 10. mestu, ali ako bi bili uspešni u zaostalim utakmicama, lako bi mogli na drugu poziciju. Iza sebe imaju dva uzastopna trijumfa, od kojih je posebno značajan onaj u prethodnom kolu na gostovanju u Sarbrikenu, kod trenutnog lidera prvenstva. Sada dočekuju Libek, tim koji se probudio u poslednjih desetak dana i uspeo je da veće dve pobede, posle niza od sedam utakmica bez trijumfa, sa samo dva remija. Zahvaljujući osvajanju ovih šest bodova, u duelima sa Viktorijom u Kelnu i Irdingenom u Libeku, pobegli su sa dna tabele pa su sada 17. sa 8 bodova. Videćemo ko je bliži trećoj uzastopnoj pobedi, a mi pretpostavljamo da je to domaćin, koji je ipak kvalitetniji tim. Predlažemo jedinicu, a koeficijent za nju u kladionici 1xbet iznosi 2.26.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici 1xbet iznosi 4.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.