Tip dana: Hihon – Rajo Valjekano: Oba tima žele do plasmana u La Ligu! Ko će do trijumfa?

U ponedeljak je nešto slabija ponuda nego što je to slučaj bio u prethodnih nekoliko dana, a razlog za to je taj što ovoga puta nema mečeva u okviru Lige nacija. Ovoga puta smo za vas analizirali duel između Hihona i Rajo Valjekana, koji je zakazan za 21 čas.

Hihon: Sjajne partije na startu šampionata!

Kada se sve sabere i oduzme nema nikakve dileme da svi navijači Hihona imaju dosta razloga za zadovoljstvo kada su partije njihovih fudbalera u pitanju. Naime, posle jedanaest odigranih kola se fudbaleri Hihona nalaze na sjajnom trećem mestu na tabeli uz tri boda manjka, ali i meč manje u odnosu na drugoplasiranu Majorku.
Opšte poznato je da to drugo mesto donosi plasman u La Ligu, a upravo to je primarni cilj Hihona godinama unazad, ali nikako nisu uspevali da dođu do tog toliko željenog plasmana u najkvalitetniji rang španskog fudbala.
U prošlom kolu su sjajni Uroš Đurđević koji briljira ove sezone i drugari doživeli treći poraz u šampionatu i to na gostovanju kod Mirandesa, kada je bilo 1:0. Ipak, pre toga su fudbaleri Hihona odigrali nekoliko zaista sjajnih mečeva o čemu nam najbolje govori podatak da su vezali tri trijumfa, koja su ih između ostalog i doveli do trećeg mesta na tabeli, uz podatak da bi trijumfom na ovom susretu pretekli drugoplasiranu Majorku, pa je svakako motiv i više nego dovoljan.
Inaće, ne treba zaboraviti da trećeplasirana ekipa na tabeli pruža fantastične partije na domaćem terenu gde su do sada na pet odigranih susreta ostvarili čak četiri trijumfa i samo jedan remi, pa je sigurno da zbog toga u lepom raspoloženju dočekuju Rajo Valjekano.

Rajo Valjekano: Možda je ova ekipa mogla i više!

Treba biti realan pa priznati da smo od fudbalera Rajo Valjekana očekivali dosta više kada je ovaj šampionat u pitanju, pogotovo što i ova ekipa za primarni cilj ima plasman u La Ligu, ali već sada možemo govoriti o tome da će to biti izuzetno težak posao.
Naime, Rajo se u ovom trenutku nalazi tek na jedanaestom mestu na tabeli i do sada su sakupili samo šesnaest bodova, što je zaista premalo ukoliko misle da se ozbiljnije umešaju u borbu za plasman u najkvalitetniji rang španskog fudbala.
Na poslednjih pet mečeva ovaj tim igra promenljivo, pa su u tom periodu ostvarili samo jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza.
U prošlom kolu je Valjekano odigrao jedan poprilično loš meč na svom terenu u kom su poraženi od Almerije, a taj duel je završen rezultatom 0:1, a treba reći da se Rajo ni pre toga nije proslavio pošto su istim rezultatom poraženi na gostovanju kod Luga.
Ono što predstavlja ogroman problem za ovaj tim su mečevi na strani gde su na šest susreta ostvarili samo jedan trijumf, jedan remi i čak četiri poraza, što je svakako uzrok zašto se Rajo nalazi na jedanaestom mestu na tabeli. Ipak, svakako treba pohvaliti i partije ove ekipe na domaćem terenu, gde su na pet odigranih mečeva ostvarili četiri trijumfa i samo jedan poraz.

Naš predlog

Poznato je već da oba tima imaju za primarni cilj plasman u najkvalitetniji rang španskog fudbala, ali kako sada stvari stoje, teško da će tamo biti mesta za oba tima. Hihon igra fantastično na svom terenu ove sezone i na pet odigranih mečeva su ostvarili četiri trijumfa i jedan remi, dok Valjekano ima dosta problema na strani i na šest odigranih mečeva su ostvarili samo jedan trijumf, jedan remi i čak četiri poraza.
Zbog svega toga vam predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.55. Mišljenja smo i da će domaćin postići makar dva gola na ovom susretu, što kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.93.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.