BONUS ZA REPREZENTACIJE – Ovde te čeka 1.000 DINARA za klađenje

Svi ste već, sigurno, upućeni da je širom Evrope došlo do obustave, odnosno, pauze domaćih prvenstava. Na veliku radost, ne zbog korona virusa, već zbog utakmica nacionalnih selekcija u UEFA Ligi nacija.
U ovom ritmu nastavljamo i u novoj radnoj nedelji jer su na programu revanš dueli.
Povodom fantastičnih utakmica koje nas očekuju,kladionica Meridian je za sve nove igrače i kladioničarske duše spremila savršen poklon – čak 1.000 DINARA BONUSA za sportsko klađenje!
Zvuči sjajno, zar ne?
Preuzmite bonus odmah OVDE.
Neka vam dobitak donesu sjajni evropski dueli koji nas očekuju. Uz to, podsećamo i da vas u Meridianu čeka bonus na broj odigranih parova – čak i do 1000%!
Pa, da čujemo onda – šta ima da se igra?
Hrvatska – Portugal, Francuska – Švedska, Španija – Nemačka… Samo su neki od mečeva koji će nam večeras od 20.45 okupirati pažnju.
Nikako ne smemo da zaboravimo i da reprezentacija Srbije na stadionu “Rajko Mitić” sutra igra revanš meč sa Rusijom, a iskreno se nadamo da će nas “Orlovi“ konačno obradovati pobedom.
Pored utakmice naše reprezentacije, posebno zanimljiv duel biće između Belgije i Danske, dve vodeće ekipe u grupi dva Lige A. Videćemo ko će slaviti u borbi za prvo mesto.
Dakle, ponuda je sjajna – vaše je samo da seregistrujete na meridianbet.rs, izaberete parove i uživate u još jednoj fudbalskoj poslastici, ovog puta “iz kuhinje“ nacionalnih selekcija.

13 Comments

  1. Bonusi pljuste,nikad vise i nikad bolje u Meridianu!!!!I dok se mi borimo za njih dotle nek se bore sjajnim duelima favoriti za trofeje i prva mesta na listama!!!!

  2. Na žalost ali posle prikazanog od strane reprezentacije Srbije nemam hrabrosti da ih ispratim i na tiketu ali zahvaljujući Meridianu ima svašta da se igra pa čovek može da se nada nekom dobitku.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.