Tiket dana (sreda, 18.11.2020)

tiket dana

Večeras se završava drugo izdanje LIge nacija, pa se vraćamo klupskom fudbalu. Što se nacionalnih timova tiče, na proleće nas očekuje start kvalifikacija za Mundijal, za koje će žreb biti obavljen narednog meseca. Posle večerašnjih utakmica saznaćemo sve učesnike završnog turnira Lige nacija, kao i sastave divizija za naredno izdanje.

Bosna i Hercegovina – Italija – 2/2 @ 2.00 u Bet365

”Azurima” je preko potreban neki reprezentativni uspeh koji bi sprao gorak ukus posle izostanka sa prethodnog Mundijala u Rusiji. To je bio žestok udarac za fudbal na Apeninima, pa su Italijani krenuli u oporavak najpopularnijeg sporta na svim nivoima. Serija A postala je još kvalitetnija i interesantnija, a nacionalni tim se izborio za učešće na Evropskom prvenstvu bez izgubljenog boda. U Ligi nacija nisu bili najuspešniji u prethodnom izdanju, ali su sada na korak od plasmana na završni turnir. Posle pobede nad Polajcima u nedelju, neophodan im je i trijumf na ”Grbavici”, pošto od Holandije imaju samo bod više. Ukoliko ”lale” ne pobede u Poljskoj, Italiji i bod odgovara u Sarajevu, ali sumnjamo da će osluškivati dešavanja iz Poljske, pogotovo jer je selekcija Bosne, posle neuspeha u plej ofu za plasman na EURO, potpuno u kanalu. Bosna je i oslabljena, i očekujemo lak posao za goste, pogotovo jer su im ”Zmajevi” dužnici iz prvog meča, kada su izborili remi u Italiji. Predlažemo prelaz 2/2 sa kvotom 2.00 u kladionici Bet365.

Republika Irska – Bugarska – 1,0-3 @ 2.29 u Meridianbet

U direktnom duelu ove dve selekcije odlučiće koja će i u narednom izdanju Lige nacija igrati u diviziji B. Razočarali su i jedni i drugi, pogotovo Irci, pošto su Bugari odavno daleko od evropskog fudbalskog vrha. U ovom meču domaćinu odgovara i bod, pošto su u prvih pet kola sakupili dva boda, dok Bugari imaju samo jedan, i to iz njihovog prvog susreta u Sofiji. U nedelju je Bugarska izgubila od Finske na svom terenu, dok su Irci minimalno poraženi u Kardifu od Velsa. Na tom meču video se određeni napredak u selekciji Republike irske, i mi ne sumnjamo da će ostati u B Ligi. Obe ekipe izostaće sa narednog EURA i to je novi udarac za fudbal u ovom zemljama. Nešto je bolja situacija kada je klupski fudbal u pitanju, pa Bugarska ima dva predstavnika u grupnoj fazi Lige nacija, a Irci jednog. Uglavnom, domaćin je znatno kvaliteniji i pobeda neće izostati, iako Irci nisu postigli ni gol na prethodnih šest utakmica, poslednji put su mrežu rivala zatresli baš u Sofiji protiv Bugarske. Za jedinicu, uz 0-3 gola na meču, u kladionici Meridianbet dobija se kvota 2.29.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Meridianbet iznosi 4.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.