Tiket dana (četvrtak, 19.11.2020)

tiket dana

Možemo slobodno reći da je danas najslabija ponuda još od perioda kada su bile prekinute skoro sve svetske lige. Igra se u nekim južnoameričkim ligama, a na teren će i holandski drugoligaši. Utešno je da će se već od sutra sve vratiti u normalu.

De Grafšap – Kambur – 2 @ 2.30 u Bet365

Ovo je duel, po mnogima, dve najbolje ekipe u ligi. To su potvrdili i rezultatima, pa je De Grafšap trenutno prvi sa 28 bodova, a Kambur treći sa tri manje, ali i jednom utakmicom manje odigranom. De Grafšap je u prošlom kolu imao lak posao na gostovanju kod Dordrehta, ali je pre toga već dobio jedan derbi u svom Detinčemu protiv Brede, minimalnim rezultatom. Kambur je demonstrirao silu protiv Almerea u prošlom kolu, pobedili su, trenutno drugoplasiranu ekipu, sa ubedljivih 7:2 i najavili pohod na vrh tabele. Problem za goste je tradicija kada gostuju u Dutinčemu, gde na poslednje četiri utakmice nisu uzeli ni bod, a što je još gore, nisu dali ni gol. Po tome, trebalo bi da je De Grafšap favorit, ali nam se čini, a i kladionice smatraju, da je Kambur kvalitetiniji tim. Zato smatramo da će razbiti prokletstvo igranja na ovom stadionu i slavili na gostovanju kod De Grafšapa. Za dvojku u kladionici Bet365 dobija se koeficijent 2.30.

Deportivo – Independijente – x @ 3.00 u Meridianbet

Ovo je utakmica kolumbijskog Kupa, a u njoj će snage odmeriti dve ekipe podjednake snage. Ni Deportivo iz Pereire, a ni Indipendijente iz Medeljina, ne mogu biti zadovoljni učnkom u prvenstvu. Posle 20. odigranih kola domaćin je tek 16. a gosti iz Medeljina su samo dva mesta iznad. Ekipa iz Pereire je bez pobede u ligi već osam kola uzastopno, pa im je plasman u osminu finala kupa najbolje što su uradili u aktuelnoj sezoni. Što se Indipendijentea tiče, oni u poslednjih osam kola imaju jednu pobedu, ali su i do nje stigli minimalnim rezultatom protiv Bukaramange u Medeljinu. Slorašnji istorijat međusobnih duela ove dve ekipe kaže da su se oni najčešće završavali nerešenim rezultatom. Poslednja četiri bila su bez pobednika, a čak pet od prethodnih šest završeno je remijem. Nešto nam govori da će i sada biti tako, bar posle 90 minuta igre, pa vam predlažemo da odigrate x, pošto je plasman u četvrtfinale veliki izazova za oba tima, i ne verujemo da će preterao rizikovati. Pobednik ovog meča, a igra se samo jedan, u četvrtfinalu će igrati sa boljim iz duela Real San Andres – Pasto. Za x u kladionici Meridianbet dobija se kvota 3.00.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Meridianbet iznosi 6.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.