Tip dana: Vasko – Fortaleza: Domaćin traži bodove za beg iz opasne zone!

U četvrtak je nešto slabija ponuda, pošto ovog puta nema mečeva u okviru Lige nacija, a za vas smo ovog puta analizirali jedan duel iz brazilske Serije A, i to meč između Vaska i Fortaleze.
Duel između ove dve ekipe je zakazan za 23 časa.

Vasko: Malo ko je očekivao ovako loše partije!

Fudbaleri Vaska imaju dosta problema ove sezone i ukoliko nastave ovako evidentno je da im predstoji velika borba za opstanak do poslednjeg kola. Naime, ova ekipa se trenutno nalazi na katastrofalnom sedamnaestom mestu na tabeli koje na kraju šampiona nažalost znači i selidbu u niži rang, što svakako svi navijači ove slavne ekipe ne bi voleli.
Od samog početka je bilo jasno da se Vasko neće proslaviti ove sezone, a u poslednje vreme ova ekipa beleži promenljive rezultate, pa su tako na pet poslednjih susreta ostvarili samo jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza, i onda i ne treba da čudi što se ovaj tim nalazi ovako nisko na tabeli.
Ono što je ipak dobro je da je Vasko slavio u prošlom kolu na gostovanju kod Sport Recifea, a taj duel je završen rezultatom 0:2, pa je sigurno da makar zbog toga ako ni zbog čega drugog fudbaleri ove ekipe u lepom raspoloženju dočekuju duel protiv Fortaleze na svom terenu.
Inače, kada su u pitanju partije na domaćem terenu do sada je Vasko odigrao devet susreta na kojima su ostvarili tri trijumfa, dva remija i četiri poraza.
Ono što moramo da napomenemo je podatak da je nekoliko fudbalera domaće ekipe pozitivno na koronavirus, pa je veliko pitanje u kom će sastavu Vasko izaći za ovaj veoma važan susret, pošto bi eventualnim trijumfom makar malo pobegli iz zone ispadanja.

Fortaleza: Katastrofalna serija rezultata!

Fortaleza je na jedan dosta dobar način započela takmičenje u Seriji A, ali je nažalost utisak da kako vreme prolazi tako i ova ekipa pruža sve slabije partije u najkvalitetnijem rangu brazilskog fudbala.
Naime, ovaj tim se trenutno nalazi na solidnom dvanaestom mestu na tabeli, ali ono što nije dobro je činjenica da se Fortaleza nalazi u izuzetno lošoj formi.
Ova ekipa je na četiri poslednja susreta doživela isto toliko poraza, ali se mora priznati da im ni raspored nije išao baš na ruku.
U prošlom kolu je Fortaleza primera radi poražena na svom terenu od Sao Paula, u jednom zaista fenomenalnom susretu koji je završen rezultatom 2:3. Pre toga je ovaj tim takođe odigrao jedan solidan duel, ali su ponovo izgubili, ovoga puta na gostovanju kod Bahije, koja pruža sjajne partije u poslednje vreme.
Bilo kako bilo, evidentno je da je primarni cilj Fortaleze kada je ovaj šampionat u pitanju opstanak u društvu najboljih, a kako sada stvari stoje deluje da će toga i doći.
Inače, kada su u pitanju mečevi na strani, do sada je Fortaleza odigrala deset mečeva van svog terena na kojima su ostvarili samo jedan trijumf, uz četiri remija i pet poraza.

Naš predlog

Vasko se nalazi u opasnoj zoni i ako bi se sada prvenstvo završilo ova ekipa bi ispala u niži rang. Sa druge strane, nakon sjajnog starta je Fortaleza u velikoj krizi rezultata pošto su na četiri poslednja susreta doživeli isto toliko poraza. Ruku na srce, Vasko je u prošlom kolu zabeležio veoma važan trijumf na gostovanju kod Sport Recifea, pa smo mišljenja da isto mogu da ponove i na svom terenu. Zbog svega toga vam predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.55. Vrlo lako bi ovo mogao da bude i jedan duel sa dosta golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.