Tiket dana (sreda, 25.11.2020)

tiket dana

Očekuje nas drugi deo 4. kola Lige šampiona, a pored utakmica u elitnom fudbalskom takmičenju, igrače se i na terenima u Engleskoj, Francuskoj, Austriji, Sloveniji, Češkoj…

Menhengladbah – Šahtjor – GG3+ @ 1.85 u Meridianbet

Veoma važna utakmica igra se u Menhengladbahu. Posle žreba mislilo se da će duel ove dve ekipe odlučivati o trećem mestu u grupi, a sada bi pobeda jedan od timova primakla nokaut fazi. To posebno važi za ekipu Borusije. Nemački tim je pobio sve prognoze i posle tri kola na kontu ima pet bodova. Uspeli su da ostanu neporaženi na gostovanju kod Intera i kući sa Realom, a u Ukrajini su slavili sa nestvarnih 6:0. Mogao je Menhengladbah da ima i maksimalan učinak, ali su u duelima sa Interom i Realom primali golove u sudijskoj nadoknadi i tako ostajali bez pobede. Šahtjor je takmičenje otvorio onom fantastičnom pobedom u Madridu, ali je u naredna dva okršaja kao domaćin uspeo da osvoji samo jedan bod. Poraz od Menhengladbaha, u meču koji su planirali da dobiju, sigurno je ostavio trag. Ipak, u domaćem prvenstvu Šahtjor se brzo oporavio i ubedljivo je pobedio Dinamo u Kijevu, u najvećem derbiju ukrajinskog fudbala i prišao na tri boda zaostatka za najvećim rivalom. Ovo je najneizvesnija grupa, u njoj su još Inter i Real, a sve četiri ekipe još su u igri kada je plasman u narednu fazu u pitanju. Menhengladbah je odmorio nekoliko prvotimaca u meču sa Augzburgom u subotu, ali su to platili gubitkom dva boda. Sve će se to zaboraviti ako pobede ukrajinske ”rudare”. Remi, sigurni smo, ne bi zadovoljio nijednu ekipu, pa očekujemo otvorenu ogru s obe strane. Kada se tako igra golovi su obavezni, a mi smatramo da će ih biti bar tri, uz obavezno GG. Za GG3+ u kladionici Meridianbet dobija se kvota 1.85.

Hihon – Sabadelj – 1 @ 1.83 u 1xbet

Sporting je bez pobede u tri prethodna kola, izgubio je od Mirandesa, pa remizirao sa Rajo Valjekanom i Majorkom. Sigurno da se niko nije nadao tako slabom učinku, posebno posle tri vezana trijumfa koji su ga doveli u vrh tabele. Tim iz Hihona je pao na četvrto mesto, ali je od prvoplasiranog Espanjola udaljen samo tri boda, što je itekako dostižno. Najveći problem ovog tima je i dalje efikasnost, postigli su samo 12 golova na 13 utakmica, ali su i sa tako malo golova osvojili 24 boda. Na četiri prethodne utakmice samo su dva puta tresli mrežu rivala. Ubedljivo najbolji strelac tima je Uroš Đurđević koji je postigao šest golova, polovinu od svih pogodaka koje je Sporting postigao. Sada u Hihon stiže Sabadelj, tim koji se nalazi u zoni ispadanja, na 20. mestu. Gosti su osvojili samo deset bodova, ali imaju i jedan zaostali meč. U prethodnom kolu su pobedili Las Palmas čime su prekinuli niz od tri uzastopna poraza. Sabadelj je tri puta igrao u Hihonu, dva puta je poražen, a samo je na premijernom gostovanju osvojio bod. I sada je jedinica prvi izbor, a za pobedu domaćina u kladionici 1xbet dobija se kvota 1.83.

Bazel – Lozana – GG @ 1.50 u Bet365

Biće ovo, po svemu sudeći, još jedna tužna sezona za Bazel. Ekipa sa ”Sent Jakob parka” sada je u donjem delu tabele, što ne pamtimo da se dogodilo u prethodne dve decenije, a možda i duže. Bazel je tek na 6. mestu, a priliku da nekako uhvati priključak sa vodećim ekipama propustili su u prošlom kolu na gostovanju kod šampiona u Bernu. Vodili su protiv Jang Bojsa kao gosti, ali su na kraju upisali novi poraz, pošto su ”mladi momci” slavili sa 2:1. To je već treći poraz u novom prvenstvu, uz samo dve pobede i jedan remi. Istina, ove sezone je mnogo iznenađenja, svi timovi gube bodove, pa postoji mogućnost da se propušteno nadoknadi, samo kada bi Bazel zaigrao na onom nivou od pre par sezona. Neće im biti lako ni sa Lozanom, povratnik u elitu ume da bude vrlo nezgodan, a na tabeli je jedno mesto iznad Bazela sa dva boda više. U prethodnom kolu Lozana je odolela u gostima kod Sent Galena, bilo je 2:2. Prethodni duel ove dve ekipe odigrale su u prošloj sezonu u okviru Kupa Švajcarske, tada je Bazel tek posle produžetaka slavio u Lozani sa 3:2. Najsigurnije je odigrati na golove, a smatramo da će ih biti na obe strane. Za GG u kladionici Bet365 kvota je 1.50.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Bet365 iznosi 5.08.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.