Tip dana: Inter – Real Madrid: Jedna od ove dve ekipe najverovatnije neće u nokaut fazu!

U sredu se nastavljaju mečevi četvrtog kola Lige šampiona, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Intera i Real Madrida. Meč između ove dve ekipe je na programu u 21 čas, i sigurno je da nas čeka jedna lepa fudbalska predstava.

Inter: “Neroazuri” dosta golova daju, ali mnogo i primaju!

Malo ko je očekivao da će fudbaleri Intera ovoliko problema imati u zadnjoj liniji tima. Naime, “neroazuri” su u italijanskom prvenstvu na osam odigranih mečeva primili čak trinaest golova, što nam daje prosek od skoro dva gola po susretu, što je svakako previše.
Kada je Liga šampiona u pitanju, izabranici Antonija Kontea su na tri odigrana susreta primili pet golova, što nam takođe daje sličan prosek.
Ako uzmemo u ozbir koliko golova milanski gigant prima ove sezone, onda stvari i nisu toliko loše, pošto se Inter posle osam odigranih kola u italijanskoj Seriji A nalazi na petom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Milan.
Ipak, u Ligi šampiona “neroazuri” nažalost drže poslednje mesto sa samo dva osvojena boda. Izabranici Antonija Kontea još uvek nisu zabeležili trijumf u elitnom takmičenju, i to pošto su prvo remizirali na svom terenu protiv Menhengladbaha, i to uz dosta muke, pošto su do izjednačujućeg gola stigli u sudijskoj nadoknadi.
Nakon toga je vicešampion Italije odigrao jedan dobar duel na gostovanju kod Šahtjora, kada lopta nije htela u gol, pa su oba tima morala da se zadovolje sa bodom. Najzad, u prošlom kolu su “neroazuri” doživeli poraz i to na gostovanju kod Reala, kada su Madriđani slavili sa 3:2, uz konstatacijuj da Inter nije bio nimalo lošija ekipa na tom meču.

Real Madrid: Očekivali smo više od Madriđana!

Kada se sve sabere i oduzme treba biti realan na priznati da smo od Reala očekivali dosta više kada je ova sezona u pitanju.
Krenimo redom. Sve je nekako krenulo loše još na startu Lige šampiona kada je ova ekipa doživela poraz od Šahtjora i to na svom terenu, pošto je na kraju bilo 2:3, iako je ukrajinski šampion mimo svih očekivanja na poluvremenu imao prednost od čak tri gola.
Nakon toga su Madriđani uz dosta muke stigli do boda na gostovanju kod Menhengladba, a taj duel je završen rezultatom 2:2.
U prošlom kolu su izabranici Zinedina Zidana uz “El Klasiko” odigrali svoju najbolju partiju ove sezone, pošto su slavili na svom terenu protiv Intera, a taj meč je završen rezultatom 3:2.
Što se tiče nacionalnog šampionata, Real Madrid se posle deset odigranih kola nalazi tek na petom mestu na tabeli i ima čak šest bodova manjka u odnosu na neočekivanog liera na tabeli – Sosijedada.
U prošlom kolu su Madriđani doživeli novi neuspeh, pošto su remizirali na gostovanju kod Viljareala, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Ni pre toga se izabranici Zinedina Zidana nisu proslavili u La Ligi, pošto su doživeli katastrofalan poraz na gostovanju na “Mestalji” kod Valensije, kada su “slepi miševi” slavili sa 4:1.

Naš predlog

I jedan i drugi trener imaju dosta problema pri sastavu tima za ovaj meč. Ipak, utisak je da Zinedin Zidan ima veću glavobolju od svog kolege na klupi Intera, pošto će Real Madrid na ovom susretu nastupiti bez Benzeme, ali i bez Serhija Ramosa, što znači da popularni “Zizu” neće moći da računa na svoja dva najbolja igrača.
To u nešto bolji položaj stavlja Inter koji prosto u ovom meču mora da ide na trijumf, pa vam zbog toga hrabro preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.30. Za one koje su skeptični, savetujemo da probate sa duplom šansom 1X za koju je kladionica Meridianbet dala koeficijent 1.38.
Za kraj, ovo bi svakako morao da bude jedan poprilično efikasan meč, zbog čega vam predlažemo da odigrate 3+. Kvota za tu u Meridianbetu je 1.57.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.