BRZINSKI BONUS – Samo jedan klik te deli od 1.000 RSD i UZIVO kladjenja na F1

Iako je pre početka sezone bilo mnogo razloga za brigu, određene trke su bile pod znakom pitanja, pa čak i cela sezona, ali Formula 1 je ipak tu.
Gledali smo nekoliko uzbudljivih trka, a sada je na redu još jedna – ovog puta selimo se u Bahrein.
Tim povodom imamo fantastično iznenađenje za tebe – od sada ti je ukladionici Meridian dostupno UŽIVO klađenje na trke Formule 1, a to znači savršen spoj najboljih kvota, zabave i adrenalina.
Ali, ni to nije sve – odmah nakon registracije na meridianbet.rs čeka te i 1.500 DINARA za sportsko klađenje.
Bonus možete preuzeti odmah OVDE.
Bez uslova za depozit, poklon keš će se odmah naći na vašem bonus računu. Spreman za korišćenje i sastavljanje sportskih tiketa.
Inače, Velika nagrada Bahreina je 15. trka ove sezone, a do kraja ostalo je još tri. Malo po malo i polako smo se približili samoj završnici koja je, mora se priznati, bila uzbudljiva, iako je uglavnom Luis Hamilton bio taj koji je dominirao.
Slično se očekuje i danas, Hamilton je branilac titule, pošto je i prethodne godine bio najbrži u Bahreinu, ali nije tajna da je Sebastijan Fetel upravo na ovoj stazi ostvario neke od najvećih pobeda u karijeri.
Fetel je trijumfovao čak četiri puta, a poslednji put je to uradio 2018. godine.
Takođe, jedna zanimljiva anketa je malo “zakuvala” stvari pred ovu trku. Tačno je da je Hamilton prosto obeležio eru, po broju titula se izjednačio sa legendarnim Mihaelom Šumaherom, ali…
Ako pitate navijače, Fetel je najbolji vozač današnjice. Rezultati ankete su možda za neke i iznenađujući, Nemac je osvojio čak 53 posto glasova, dok je Britanac na drugom mestu sa 31%.
Da li ovakav poredak može da bude i u Bahreinu, ostaje da vidimo.
Inače, ova trka se vozi od 2004. godine, a Fetel je do sada pobeđivao tri puta. Kada se radi o ovoj sezoni, Britanac je nedavnim trijumfom u Turskoj praktično obezbedio sedmu titulu svetskog šampiona tri kola pre kraja sezone, ali daleko od toga da će faliti uzbuđenja.
Motiva nikome neće nedostajati, iako publike neće biti, pa je sigurno da može očekivati pravi spektakl i uzbudljivu trku.
I zato, isprati F1 karavan uz Meridianbet i ubedljivo najbolju sportsku ponudu!

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.