Tip dana: Đenova – Parma: Očekivali smo dosta više od obe ekipe!

Poslednji meč devetog kola italjanske Serije A se igra na “Marasiju” gde će fudbaleri Đenove dočekati Parmu.
Duel između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Đenova: Mogu li “grifoni” do tek drugog trijumfa u sezoni?

Malo ko je očekivao zaista da će fudbaleri Đenove igrati ovoliko loše ove sezone. Naime, “grifoni” se trenutno nalaze na katastrofalnom pretposlednjem mestu na tabeli i do sada su osvojili samo pet bodova, što je premalo za tim koji je imao ambiciju da napadne Ligu Evrope, ali već sada slobodno možemo reći da od toga neće biti ništa.
U poslednjih pet susreta ekipa sa “Marasija” je bez trijumfa a u tom periodu su doživeli čak četiri poraza, uz jedan remi, i to na gostovanju kod gradskog rivala Sampdorije, kada je bilo 1:1.
U prošlom kolu su “grifoni” doživeli poraz na gostovanju kod Udinezea, koji takođe ima dosta problema ove sezone.
Ni pre toga se izabranici Rolanda Marana nisu proslavili pošto su doživeli poraz na svom terenu od Rome, kada je bilo 1:3.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada su Đenovljani odigrali četiri susreta kao domaćini i ostvarili jedan trijumf, i to još u prvom kolu protiv Krotonea i čak tri poraza, pa je sigurno da će izabranici Rolanda Marana učiniti sve što je u njihovoj moći da konačno dođu do druge pobede na svom terenu, ali i u prvenstvu.

Parma: Očekivali smo dosta više!

Ako smo govorili o tome da je Đenova jedno od najneprijatnijih iznenađenja kada je ovaj šampionat u pitanju, šta tek onda reći za Parmu koja ima ogromnih problema ove sezone i trenutno se mimo svih očekivanja nalazi na 17. poziciji na tabeli uz bod viška u odnosu na pretposlednju Đenovu kod koje između ostalog i gostuju u ovom kolu u ponedeljak uveče.
Do sada su izabrancii Fabija Liveranija koji se blago rečeno nije snašao u svom novom klubu nakon neuspešne epizode u Lećeu, poput Đenove, zabeležili samo jedan trijumf u ovom šampionatu i to na svom terenu protiv Verone kada je bilo 1:0.
U prošlom kolu su “krstaši” doživeli težak poraz na gostovanju kod Rome, a taj duel je završen rezultatom 3:0.
Ono što treba istaći je da je Parma pre tog susreta vezala tri remija od kojih svakako izdvajamo bod na gostovanju kod Intera, kada je bilo 2:2.
Što se tiče gostovanja, “krstaši” se do sada nisu proslavili pošto su na četiri odigrana susreta ostvarili samo jedan remi i to na pomenutom gostovanju kod Intera i tri poraza, pa kako sada stvari stoje deluje da izabranicima Fabija Liveranija sledi teška borba za opstanak.

Naš predlog

Pre svega, treba istaći da će ovo biti duel dveju ekipa od kojih smo daleko više očekivali kada je ovaj šampionat u pitanju. Upravo zbog toga smatramo da nema svrhe pokušavati sa konačnim ishodom jer je zaista nepredvidivo u kom smeru bi mogao da ode ovaj susret. Sigurno je da će jedni i drugi ići na trijumf zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.70. Iz istog razloga vam savetujemo da probate i sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet dala koeficijent 1.93.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.