Tiket dana (subota, 05.12.2020)

tiket dana

Danas je ponuda gotovo maksimalna, izbor je odličan samo treba biti oprezan, iznenađenja je na sve strane. Ovo je naš tiket.

Bajern – Lajpcig – 4+ @ 1.86 u 1xbet

Očekuje nas veliki derbi nemačke Bundeslige u kome šampion Bajern dočekuje ekipu Lajpciga. Obe ekipe dobro guraju u Ligi šampiona, i dok je Bajern remizirao u Madridu sa Atletikom, čime je obezbedio prvo mesto u grupi, Lajpcigu ni pobeda u Istanbulu nije osigurala prolaz, pa će u poslednjem kolu morati da pobede Mančester Junajted u Lajpcigu. Možda baš ta činjenica daje veće šanse Bajernu u ovom meču, pošto je gostima bitno da se nađu među 16 najboljih timova u takmičenju u kome su prošle sezone igrali u polufinalu i malo je nedostajalo da se u velikom finalu sastanu upravo sa Bajernom. ”Bikovi” još uvek, i pored fantastičnih rezultata u prethodnim sezonama, nisu osvojili nijedan trofej. To i jeste glavni cilj u ovoj sezoni, a sigurno bi osvajanje ”salatare” bilo prioritet. Bajern je lider Bundeslige sa 22 boda posle 9 kola, dok je Lajcig njihov prvi pratilac sa dva boda manje. Poslednji susret ove dve ekipe odigran je takođe u Minhenu u proleće ove godine, a okončan je, mimo svih očekivanja, bez golova. To je bio jedini meč u kome Bajern nije pobedio u 2020. godini sve do utakmice u Hofenhajmu u septembru. Deset puta su igrali Bajern i Lajpcig do sada, osam puta u prvenstvu i dva puta u Kupu, a ”bikovi” su dobili samo jedan duel. I sada su Bavarci favoriti, ali se nama igra Lajpciga pod komandom Julijana Nagelsmana izuzetno sviđa i verujemo da će uspeti da postignu neki gol na ”Alijanc areni”. Svoje adute ima i Hansi Flik, koji je u Madridu odmorio većinu prvotimaca, pa očekujemo pravi spektakl i goleadu u Minhenu. Naš predlog je 4+ sa kvotom 1.86 u kladionici 1xbet.

Inter – Bolonja – 3+ @ 1.44 u Bet365

Pobedom u Menhengladbahu Inter je napravio veliki korak ka plasmanu u grupnu fazu Lige šampiona. Posle poraza od Reala svi su ih otpisali, ali su Lautaro Martinez, Lukaku i ostali smogli snage i pobedili u meču u kome im je samo pobeda bila potrebna. Naravno, neophodno je i da pobede Šahtjor u poslednjem kolu, a ni to neće biti lak zadatak. Pre toga im u goste dolazi Bolonja, tim koji je na prethodna dva dolaska na ”Meacu” pobeđivao Inter. I sada će tim Siniše Mihajlovića biti ekstremno motivisan, jer je srpski stručanjak majstor u tome da spremi ekipu za najjače rivale. Pored toga Inter će sigurno razmišljati i o Ukrajincima, pa je u ovom meču svaki ishod moguć. Inter je odligao odlično u Ređo Emiliji u prošlom kolu, ubedljivo je slavio sa 3:0 i popeo se na drugo mesto na tabeli. Gradski rival Milan beži im pet bodova, pa ”neroazuri” ne bi smeli da dozvole da se ”rosoneri” dodatno odvoje. Bolonja je vezala dve pobede i stiže potpuno rasterećena u Milano. Zato ćemo izbeći konačan ishod i predložiti vam golove. Biće ih najmanje tri, a za 3+ u kladionici Bet365 kvota je 1.44.

Kadiz – Barselona – 2,2+ @ 1.70 u Meridianbet

Ove sezone Katalonci mnogo bolje igraju u Ligi šampiona nego u La Ligi. Dok su u elitnom takmičenju jedini tim sa maksimalnim učinkom posle pet kola, u španskom prvenstvu nalaze se tek na 7. mestu sa 14 bodova, doduše i dve utakmice manje odigrane. Čini se da su stvari krenule s mrtve tačke, u poslednje tri utakmice, od onog poraza na ”Vanda Metropolitanu” od Atletika, zabeležili su tri pobede, dve u Ligi šampiona i jednu u La Ligi, postigli 11 a nisu primili nijedan gol. Na ta tri meča strelac je bio Antoan Grizman, što je prvi puta da Francuz postiže gol na tri uzastopna meča od kada je stigao u Barselonu. Trener Ronald Kuman odmorio je Lionela Mesija u sredu, nije ga ni vodio u Budimpešu, ali su Katalonci i bez njega lako pobedili Ferencvaroš. Još jednu dobru patrtiju pružio je Danac Brajtvajt, pa neće biti iznenašenje ako dobije šansu i u Kadizu, bar jedno poluvreme. Barsa će ipak biti oslabljena u Kadizu, neće biti Fatija, Pikea, ter Štegena, Umtitija, Kutinja, a novajlija u ligi ume da bude nezgodan rival, pa je do sada sakupio i bod više od Barselone. Ipak, čini nam se da je Kadiz u maloj krizi, u poslednja tri kola osvojili su samo bod, ali su im i rivali bili teški. Treba reći da je Kadiz gotovo sve bodove osvojio na strani, a na svom terenu još nema pobedu. Na pet odigranih utakmica tri puta je izgubio, a dva puta remizirao. Teško će pobediti i Barselonu, šta više, verujemo da će gosti slaviti uz bar dva gola na meču. Za 2,2+ u kladionici Meridianbet kvota je 1.70.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 4.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.