Tip dana: Lajpcig – Mančester Junajted: Može biti samo JEDAN!

U utorak su na programu mečevi poslednjeg kola grupne faze Lige šampiona, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Lajpciga i Mančester Junajteda.
Meč između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Lajpcig: Cilj je plasman u nokaut fazu!

Kako vreme prolazi tako i fudbaleri Lajpciga polako ali sigurno spadaju u sam vrh nemačkog, ali i evropskog fudbala.
Naime, “bikovi” su prošle sezone igrali zaista fantastičan fudbal, što im je između ostalog i donelo plasman u polufinale Lige šampiona, gde su nažalost zaustavljeni od PSŽ-a.
Na putu ka plasmanu među četiri najbolje evropske ekipe izabranici trenera Nagelsmana su eliminisali Totenhem i Atletiko Madrid, što dovoljno govori o tome koliko je dobre partije ova ekipa pružala prošle sezone.
Utisak je da i ovog puta svi navijači Lajpciga imaju dosta razloga za zadovoljstvo, pošto se njihovi fudbaleri trenutno nalaze na trećem mestu na tabeli Bundeslige, uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Bajern iz Minhena kod koga su “bikovi” između ostalog gostovali u prošlom kolu, kada su odigrali jedan fantastičan meč u kom nije bilo pobednika, a na kraju je bilo 3:3.
Što se tiče Lige šampiona, Lajpcig drži sve u svojim rukama pošto im pobeda u poslednjem kolu nad Mančester Junajtedom donosi siguran plasman u nokaut fazu. Ne treba zaboraviti da su izabranici trenera Nagelsmana doživeli jedan od najtežih poraza u poslednje vreme upravo na gostovanju kod “đavola” pa je sigurno da će učiniti sve što je u njihovoj moći da im se na najlepši mogući način revanširaju.
Inače, u prošlom kolu Lige šampiona su “bikovi” ostvarili veoma važan trijumf na gostovanju kod Bašakšehira a taj duel je završen rezultatom 3:4.

Mančester Junajted: Sjajne partije u poslednje vreme!

Fudbaleri Mančester Junajteda nisu na najbolji mogući način započeli ovaj šampionat, ali je utisak da kako vreme prolazi tako i izabranci Ole Gunara Solskjera pružaju sve bolje partije.
Naime, “đavoli” su na četiri poslednja susreta u Premijer ligi vezali isto toliko trijumfa zbog čega su napredovali na tabeli i trenutno se nalaze na šestom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Lester, ali svakako treba napomenuti podatak da Junajted ima i meč manje, pa je sigurno da stvari, barem kada je Premijer liga u pitanju, polako ali sigurno dolaze na svoje mesto.
U prošlom kolu je ovaj tim odigrao jedan fantastičan meč na gostovanju kod Vest Hema u kom su slavili sa 1:3, iako je poluvreme završeno rezultatom 0:1. Na taj način je Mančester nastavio sa sjajnim partijama na strani gde su na pet odigranih susreta ostvarili isto toliko trijumfa.
Što se tiče Lige šampiona, utisak je da teško da je Mančester mogao bolje, pošto se pre poslednjeg kola nalaze na prvom mestu na tabeli sa devet osvojenih bodova.
Ono što je takođe dobro je podatak da “đavoli” u poslednjem kolu gostuju kod Lajpciga od kog imaju bolji međusobni skor, ali i bolju gol razliku, pa im za plasman u narednu fazu odgovara i bod na tom susretu.
U prošlom kolu najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja je Junajted na svom terenu poražen od PSŽ-a, ali zaista treba napomenuti da je taj duel za Parižane bio meč biti ili ne biti, pošto im je samo trijumf garantovao nastavak borbe za plasman među šesnaest najboljih ekipa.

Naš predlog

Ovo će biti duel koji će nam dati odgovor na pitanje koja ekipa će uz PSŽ doći do plasmana među šesnaest najboljih evropskih ekipa. I jedan i drugi tim će ići na trijumf, što nam obećava i dosta golova, a mišljenja smo da će ih biti na obe strane, pa vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Meridianbet dala koeficijent 1.46. Iz istog razloga vam savetujemo da probate i sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.29.
Za kraj, kada se sve sabere i oduzme mišljenja smo da je ipak domaćin favorit u ovom susretu, pa vam hrabro savetujemo da odigrate 1 koji Meridianbet plaća sa kvotom 2.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.