Tiket dana (utorak, 15.12.2020)

tiket dana

Danas nema LIge šampiona, kako smo navikli kada je utorak u pitanju, ali se igraju vanredna kola u većini liga. Bliže se praznici, a pošto su sva prvenstva krenula sa zakašnjenjem, koristi se svaki slobodan ternim za odigravanje utakmica.

Benevento – Lacio – 2 @ 1.80 u Meridianbet

Lacijali su bili miljenici sreće u poslednjem kolu Lige šampiona pošto su santimetri nedostajali da budu eliminisani. Klub Brižu je trebala pobeda na ”Olimpiku”, gubili su Belgijnaci i imali igrača manje, a opet su u 90. minutu pogodili prečku kod 2:2. To što im je fortuna donela protiv Briža, uzela im je već u subotu kada je Lacio doživeo poraz na svom terenu od Verone. Upozoravali smo da je tim iz ”grada ljubavi” veoma nezgodan gost, uzeli su bod Milanu i Juventusu, a Atalanti sva tri, pa su ceo plen osvojili i protiv Lacija. Sada je rimski tim pao na deveto mesto i daleko je od novog plasmana u Ligu šampiona. Za to su krive utakmice na domaćem terenu, pošto su prethodne dve izgubili i to od Udinezea i Verone, timova koji su, realno, slabiji od njih. S druge strane u gostima su vezali tri uzastopne pobede, slavili su protiv Torina, Krotonea i Specije. Sada odlaze u goste i kod trećeg novajlije, posle Krotonea i Specije sledi okršaj sa Beneventom. ”Veštice” su u lošoj seriji rezultata, pobedile su samo jednom na poslednjih osam utakmica, ali se primećuju poboljšanje u poslednje vreme. Posle pobede u Firenci, otkinuli su bod Juventusu, pa Parmi. Taj kraći niz bez poraza prekinut je u prošlom kolu kada su izgubili u Ređo Emiliji od Sasuola minimalnim rezultatom. Na utakmicama Beneventa ne pada mnogo golova, na četiri poslednja meča pala su ukupno četiri, pa će odbrana biti adut i protiv Lacija. Ipak, smatramo da će kvalitet gostiju doći do izražaja i predlažemo vam dvojku. Koeficijent za pobedu gostiju u kladionici Meridianbet iznosi 1.80.

Štutgart – Union Berlin – GG @ 1.63 u 1xbet

Sudar dve ekipe koje su apsolutni hit u novom prvenstvu. Union je prvi put u Bundesligu ušao prošle sezone, a Štutgart se ove vratio u elitu. Po igrama, ne može se zaključiti da su nešto hendikepirani tom činjenicom. To se najbolje videlo u prošlom kolu. Štutgart je očitao pravu fudbalsku lekciju Borusiji u Dortmundu, slavio sa 5:1 i verovatno potisao otkaz treneru Lusijanu Favru. ”Švabe” još nisu izgubile na strani, ali zato nijednom nisu pobedile na svom terenu, baš čudan učinak. Što se tima iz Berlina tiče oni podjednako dobro igraju i kući i na strani, a u prošlom kolu su oduzeli bod šampionu na svom terenu. Bajern nije useo da pobedi, a Bavarci mogu da budu zadovoljni i tim jednim bodom osvojenim u Berlinu. Posle 11. kola ekipe su gotovo identične. Imaju po 17 bodova, samo Union ima za gol bolju gol razliku pa je on šesti, a Štutgart na 7. mestu. Videćemo kako će se odvijati sezona, ali za sada je i Štutgartu i Unionu glavni cilj opstanak u eliti, a kako su krenuli brzo će ga ispunuti. Zanimljivo je da nikad nisu igrali u Bundesligi, ali su odigrali dva meča baraža pretprošlog leta. Oba su završena remijem, ali je Union ušao u Bundesligu zahvaljujući većem broju golova u gostima, u Štutgartu je bilo 2:2, a u Berlinu 0:0. I sada nam se remi nekako nameće kao najlogičniji ishod, ali biće golova na obe strane, pa je naš predlog gol-gol. Za GG u kladionici 1xbet kvota je 1.63.

Ksamaks – Tun – 2 @ 2.00 u Bet365

Tun je glavni konkurent Grashopersu u borbi za povratak u elitu švajcarskog fudbala. Tim iz ovog malenog gradića ispao je prošle sezone, a dok je igrao u eliti imao je svojih blistavih trenutaka, a pamtimo i njegove evropske nastupe. Posle 13 odigtanih kola nalaze se na drugom mestu sa četiri boda mnaje od ”skakavaca” iz Ciriha, ali imaju samo jedan više od Vintertura, koji ima i jedan zaostali meč. Samo prvak ulazi u Super ligu, dok će drugoplasirani tim u baraž. Tun je vezao osam utakmica bez poraza, a u prošlom kolu pobedio je Grashopers sa 3:1, što nam govori da je u dobroj formi. Ksamaks je u katastrofalnoj formi, izgubio je tim iz Nojšatela sedam poslednjih utakmica i samo zahvaljujuči dobrom startu prvenstva nalaze se na pretposlednjem devetom mestu sa 9 bodova. Ovo je njihov drugi ovosezonski okršaj, a u prvom je Ksamaks iznenadio Tun u gostima i slavio sa 3:1 početkom oktobra. Sada će se Tun revanširati i iskoristiti probleme domaćina. Odigrajte dvojku za koju je koeficijent u kladionici Bet365 tačno 2.00.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Bet365 iznosi 5.87.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.