Tiket dana (četvrtak, 07.01.2021)

tiket dana

Danas je nešto slabija ponuda, ali je to samo uvod u još jedan uzbudljiv kladioničarski vikend. Naravno, ni ovaj dan neće proći bez našeg predloga tiketa.

Atromitos – PAOK – GG @ 2.10 u 1xbet

Gosti su favorti u Atini, ali nije lako igrati u naselju Peristeri. Atromitos je tim iz sredine tabele grčke Super lige, ali umeju često da iznenade favorite. Solunci su daleko od borbe za titulu, pošto je sedam bodova zaostatka u ovoj ligi često nedostižno. Ipak, PAOK se uzda u plej-of, kada bi mogli da pomrse račune aktuelnom šampionu Olimpijakosu. Pirejci su prvi sa 35 bodova, a za njima je Aris sa šest manje i PAOK sa bodom zaostatka za gradskim rivalom Arisom. Ne treba zaboraviti ni odlični AEK, i tu se negde završava spisak timova koji će se pitati oko trofeja i plasmana u Evropu. Za PAOK je prioritet bar drugo mesto i još jedan pokušaj ulaska u Ligu šampiona. Ove sezone su igrali u grupnoj fazi slabijeg evropskog takmičenja, ali nisu uspeli da se, u konkurenciji PSV-a i Granade, domognu nokaut faze. PAOK je mnogo uspešniji od Atromitosa u poslednjim međusobnim duelima, poslednji put su poraženi još pre više od četiri godine, a u poslednjih osam utakmica slavili su na šest. Atromitos je bez pobede na poslednjih pet prvenstvenih duela, ali to ne znači da će PAOK lako odneti bodove iz Peristerija. Naš predlog je igra gol-gol, a koeficijent za nju u kladionici 1xbet iznosi 2.10.

Makabi Tel Aviv – Bnei Jehuda – 1,3+ @ 2.48 u Meridianbet

Posle remija Makabija iz Haife na gostovanju u Bar Ševi, oživele su šanse šampiona iz Tel Aviva da može da odbrani titulu. Makabi je u seriji od tri uzastopne pobede, a gol nisu primili na četiri prethodne utakmice. Ukoliko slave protiv Bnei Jehude, a sva je prilika da hoće, došli bi na šest bodova zastatka za liderom iz Haife. Gosti su trenutno na 9. mestu, a bez pobede u prvenstvu su na šest prethodnih kola. Iluzorno je očekivati da mogu da iznenade šampiona, ali se sigurno neće predati bez borbe, pogotovo jer su jesenas uspeli da otkinu bod Makabiju na svom terenu, tada je bilo 2:2. Sada će pobediti Makabi, a verujemo da će se i raspucati na jednom meču. Pored jedinice predlažemo vam i bar tri gola na meču, a za kombinaciju 1,3+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.48.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Meridianbet iznosi 5.21.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.