Tiket dana (nedelja, 31.01.2021)

tiket dana

Nastavljamo sa sastavljanjem tiketa. Danas je nedelja, a tada je lista prepuna utakmica. Ovako smo mi odlučili.

Vest Hem – Liverpul – GG @ 1.66 u Bet365

Gledajući učinak u prethodnim kolima Vest Hem bi trebalo da bude favorit u ovom meču. Međutim, Liverpul je u derbiju protiv Totenhema pokazao da je kriza iza njega, a pogotovo ona golgeterska. ”Redsi” nisu dali gol na četiri uzastopne utakmice u Premijer ligi, ali su ”Pevcima” tri puta tresli mrežu, dok im je jedan pogodak i poništen. Mane i Salah su ponovo onaj sjajan tandem, a gol je ponovo protiv ”Sparsa” postigao i Firmino. Sada Klopovom timu preostaje da nadoknade zaostatak za timovima iz Mančestera, koji srećom po njih, nije nedostižan. Siti beži četiri boda, uz meč manje, dok je JUnajted tri boda ispred. Čak je i Lester sakupio bod više od aktuelnog šampiona. Gostovanje na ”Olimpijskom stadionu” u Londonu može biti jedno od težih do kraja sezone za Liverpul. Vest Hem je u seriji od šest pobeda, računajući sva takmičenja, a u prvenstvu nije izgubio na šest poslednjih mečeva. ”Čekićari” su, ruku na srce, imali i nešto lakši raspored, ali su ga maksimalno iskoristili, pa bi trijumfom nad Liverpulom dolši u zonu plasmana u Ligu šampiona. Ipak, teško će to učiniti, pa je naš predlog igra gol-gol, verujući u raspoložene strelce obe ekipe. Za GG u kladionici Bet365 dobija se kvota 1.66.

Lil – Dižon – 1,2+ @ 1.72 u Meridianbet

Lil je prepustio čelo tabele Pari Sen Žermenu, ali samo zbog slabije gol razlike. I Parižani i tim sa severa Francuske imaju isti učeinak od 45 osvojenih bodova iz 21 odigranog kola, dva više od trećeplairanog Liona. Te ekipe bi trebalo da odlučuju o tituli, mada je aktuelni šampion najveći favorit, u to nema sumnje. Lil se drži odlično, u poslednjih 11 kola izgubili su samo jednom. Taj poraz bio je neočekivan jer je doživljen na domaćem terenu od ekipe Anžea, nakon njega vezali su tri trijumfa, protiv Nima, Remsa i Rena. Dižon je na dnu tabele, imaju 15 bodova koliko i Nim i Lorijan, ali te dve ekipe imaju i po jednu zaostalu utakmicu. Sredinom decembra LIl je lako pobedio u Dižonu sa 2:0, ali je prošle sezone poražen na tom stadionu. Dižon nekako sigurije igra na strani, pa je pre poraza od Lorijena u sredu od 3:2, imao niz od pet mečeva bez poraza u gostima, sa tri remija i dve pobede. Ovde je Lil favorit i trebalo bi da stigen do tri boda. Uz jedinicu dodajemo i dva gola domaćina, a za kombinaciju 1,2+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.72.

Vofsburg – Frajburg – 3+ @ 1.76 u 1xbet

Dve ekipe koje su u odličnoj formi zatvoriće 19. kolo nemačke Bundeslige. ”Vukovi” su posle dve uzastopne gostujuće pobede stigli na četvrtu poziciju, a plasman u Ligu šampiona bio bi sjajan uspeh za nekadašnjeg šampiona ove zemlje. Na gostovanjima u Majncu i Leverkuzenu Volfsburg nije primio gol, ali je zato na prethodne tri primio čak šest, osvojivši samo dva boda. Frajburg je pobedio u prvom kolu novog šampionata, a onda vezao neverovatan niz od čak devet utakmica bez trijumfa. Tu je nekako nastala vododelnica kada su rezultati ovog tima u pitanju. U narednih osam utakmica imaju šest pobeda, remi sa Ajntrahtom i poraz od Bajerna. Zahvaljujući tom odličnom nizu rezultata Frajburg se popeo na 9. poziciju i nalazi se u mirnoj luci. Hoće li uspeti da se uključi u borbu za izlazak u Evropu videćemo u narednih nekoliko kola, ali opstanak nikako neće biti upita za ovaj tim. U prvom delu prvenstva utakmica u Frajburgu okončana je rezulatatom 1:1, a nerešeno je bilo i na poslednjem odmeravanju snaga u Volfsburgu, sao je tada bilo 2:2. Naš predlog je igra na golove, kojih bi trebalo da bude bar tri. Za 3+ u kladionici 1xbet koeficijent iznosi 1.76.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici 1xbet iznosi 5.02.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.