Tiket dana (ponedeljak, 01.02.2021)

tiket dana

Prvog dana drugog meseca u godini očekuje nas slaba ponuda kada je fudbal u pitanju. Ipak, posle uspešnog vikenda verujemo da ćemo i danas biti od pomoći.

Votford – Kvins Park Rendžers – 1,0-3 @ 2.60 u Meridianbet

”Stršljenovi” imaju dosta turbulentnu sezonu, ali su ipak u vrhu tabele sa dobrim izgledima da se bore za direktan povratak u Premijer ligu. Početak je bio sjajan, ali je Čempionšip takvo takmičenje koje ne možete da odigrate u istom ritmu. Usledila je kriza i ceh je platio srpski trener Vladimir Ivić. Njega je zamenio takođe mladi stručnjak, Španac Ćisko, i uspeo da ustali formu ekipe. Votford je neočekivano ispao iz elite, platili su ceh čudnoj sezoni, koja se zbog korone prekidala i sada im predstoji težak posao da se vrate na stare grane. Niz od tri pobede prekinuli su u prošlom kolu kadsa su u Londonu remizirali sa Milvolom. Inače na ta četiri meča njihova mreža se tresla samo jedanput. ”Policajci” iz Londona ne razmišljaju o eliti, njihova preokupacija je opstanak, a pred ovaj meč nalaze se na 19. mestu sa 27 bodova. Prva ekipa ispod crte, a to je Roteram Junajted, ima četiri boda manje. Ono što hrabri Kvins Park pred gostovanje na ”Vikerejdž roudu” je učinak na strani u poslednjih pet utakmica. Naime, QPR nije izgubio nijednom na poslednjih pet utakmica na strani, a posle tri remija vezali su dve pobede, protiv Lutona i Kardifa, rezultatom 1:0. Ipak, smtramo da je vreme da izgube na strani, pa vam predlažemo jedinicu, ali uz nju dodajemo i mali broj golova, za koje ne verujemo da ih može biti više od tri. Za kombinaciju 1,0-3 u kladionici Meridianbet kvota je 2.60.

Hanover – Osnabrik – 1/1 @ 2.60 u Bet365

Ekipa sa severa Nemčke planira da se vrati u Bundesligu, ali to nije tako jednostavno. Već drugu sezonu se Hanover muči u Cvajti, koja je sve samo ne lako takmičenje. Pred ovaj meč, poslednji u 19. kolu, nalaze se na 8. mestu, ali bi trijumfom napredovali jedno mesto. Teško je očekivati da mogu ugroziti vdeći Hamburger koji već ima 40 bodova, ali su Bohum i Kil, na drugom i trećem mestu dostižni. U slučaju osvajanja tri boda Hanover bi za njima zaostajao sedam bodova. Nije ni to malo, pogotovo posle dva poraza u tri prethodna kola. Hanover je izgubio na svom terenu od Sent Paulija i u prošlom kolu na gostovanju u Karlsrueu. Osnabrik je idealn rival da se započne serija pobeda, ”Ljubičasti” su vezali četiri neuspeha i trenutno su 13. sa 22 boda. Njihov cilj je opstanak i sve iznad toga je plus za ekipu koja je pre dve sezone ušla iz treće lige. Osnabrik ima šest poraza i jedan trijumf u prethodnih šest kola. U tih šest neuspeha samo su u jednom meču uspeli da zatresu mrežu rivala. U prvom delu sezone Osnabrik je pobedio Hanover sa 2:1, ali sada očekujemo trijumf ”severnjaka”. Naš predlog je prelaz 1/1 sa koeficijentom 2.60 u kladionici Bet365.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Bet365 iznosi 6.76.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.