Tiket dana (četvrtak, 11.02.2021)

tiket dana

Jučerašnji tiket, sa kvotom skoro osam, bio je dobitan. Današnji četvrtak nije od onih dana kada su liste prepune događaja. Nešto je slabija ponuda, ali za sastavljanje tiketa materijala je dovoljno.

Vulverhempton – Sautempton – 1 @ 2.40 u Meridianbet

Ne mogu ”Vukovi” da budu zadovoljni ovom sezonom, pogotovo kada je uporede sa dve prethodne. U prvoj povratničkoj izborili su Evropu, u narednoj su bili do pred kraj prvenstva u igri za Ligu šampiona, ali su ostali i bez slabijeg evropskog takmičenja, dok su ove u donjem delu tabele, tek na 14. mestu sa 27 bodova. Od borbe za novu evropsku vizu nema ništa, ali ni opstanak ne može biti ugrožen za tim Nuna Espirita Santa. Dakle, FA kup za njih ima veliku važnost. Eventualnim osvajanjem plasirali bi se u Ligu Evrope, ali bi i stigli do pehara u ovom takmičenju posle više od šest decenija, jer su prethodni put u FA kupu trijumfovali još u sezoni 1959/60. Sautempton je igrao odlično do pre nekoliko kola, a onad je vezao četiri poraza u Premijer ligi za samo desetak dana. Pored poraza od Arsenala, Aston Vile i Njukasla, izgubili su na ”Old Trafordu” od Mančeszet Junajteda sa čak 9:0, što je drugi put u dve sezone da izgube ovim rezultatom. Prošle godine ih je Lester dobio sa 9:0 i to na njihovom ”Sent Merisu”, a sada su doživeli košmar i na ”Teatru snova”. Tri puta se u istoriji Premiejr lige dešavao rezultat 9:0, a dva puta je gubitnička ekipa bila Sautempton, što nikako nije pohvalno za ”Svece”. Na sreću po tim iz najveće južne luke u Engleskoj, Sautempton nije ugrožen, i neće se boriti za opstanak, bar ne onako grčevito kao ranijeh sezona. Pokušaše nešto da urade u FA kupu, kad su već stigli dovde i uspeli da izbace, prvo Šruzberi, a onda i slavni Arsenal. Vulverhempton je do sada iz FA kupa eliminisao Kristal Palas i nižerazredni Čorli. U prvenstvenom duelu ove dve ekipe, odigranom takođe na ”Molinjuu”, Vulvs i ”Sveci” igrali su 1:1. Po nama, sada je domaćin bliži pobedi i predložićemo jedinicu. Za pobedu Vulverhemptona u kladionici Meridianbet dobija se kvota 2.40.

Odenze – Mitjiland – T22+ @ 1.92 u Meridianbet

U četvrtfinalu danskog Kupa šampion Mitjiland gostuje u Odenzeu. Meč je trebalo da se odigra ranije, ali je Mitjiland napravio veliki uspeh i igrao u grupnoj fazi Lige šampiona. Sezona u Danskoj nastavljena je pre desetak dana, a Mitjiland je krenuo senzacionalnim porazom na svom terenu od Sonderjilanda. Brzo su se pribrali od tog šoka i već u narednom kolu pobedili su Randers u gostima, ali su Brondbiju prepustili lidersku poziciju. Ne može se ni Odenze pohvaliti učinkom u dva kola koja su odigrana u 2021. godini. I oni su poraženi na svom terenu, od ekipe Lingbija, ali su tri boda doneli iz Farumu gde su savladali domaći Nordsjeland. Odenze će pokušati da dođe do šestog mesta nakon regularnog dela takmičenja i igra u plej-of, ali ih trenutno od tog mesta deli pet bodova. U četvrtfinalu Kupa Danske igraju se dva meča, pa je revanš na stadionu Mitjilanda kroz mesec dana.Treba reći da su iz Kupa već ispali FC Kopenhagen i Brondi, pa će ekipe koja prođe u polufinale imati lepe šanse da dođe i do trofeja. Upravo je Mitjiland eliminisao FC Kopenahgen u prošlom kolu ovog takmičenja. Očekujemo efikasan duel, a naš predlog je gost daje dva gola. Za T22+ u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 1.92.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Meridianbet iznosi 4.61.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.