Tip dana: Napoli – Juventus: “Stara dama” juri trijumf na stadionu “Dijego Armando Maradona”!

U subotu su na programu tri meča u okviru 22. kola italijanske Serije A, a svakako najzanimljiviji se igra na stadionu “Dijego Armando Maradona” gde će Napoli dočekati Juventus.
Meč između ova dva tima je zakazan za 18 časova.

Napoli: Napolitanci imaju dosta problema u poslednje vreme!

Nakon jednog poprilično dobrog starta na sva tri fronta, utisak je da izabranici Đenara Gatuza imaju ogromne probleme u poslednje vreme.
Naime, sredinom nedelje su fudbaleri Napolija samo potvrdili da se nalaze u velikoj krizi pošto su u revanš meču polufinala italijanskog Kupa poraženi od Atalante, a taj duel je završen rezultatom 3:1, pa tako Napolitanci neće biti u prilici da odbrane trofej do kog su došli prošle sezone.
Kada je Serija A u pitanju, ekipi sa stadiona “Dijego Armando Maradona” ne cvetaju ruže u poslednje vreme pošto su na tri poslednja susreta doživeli dva poraza uz jedan trijumf i pali na šesto mesto na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u Ligu Evrope, što po svemu sudeći i jeste realnost ovog tima, kada se sve sabere i oduzme.
U prošlom kolu su Napolitanci poraženi na gostovanju kod Đenove koja igra fantastično u poslednje vreme, a taj duel je završen rezultatom 2:1, uz dva gola legendarnog Gorana Pandeva.
Pre toga su izabranici Đenara Gatuza kome se ozbiljno drma klupa slavili bez većih problema na svom terenu protiv posrnule Parme, koja igra katastrofalno ove sezone.
Nažalost i pre toga je Napoli doživeo još jedan poraz na gostovanju, pošto ih je Verona tukla na svom terenu sa 3:1.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, do sada su Napolitanci odigrali deset mečeva na svom terenu na kojima su ostvarili šest trijumfa, jedan remi i čak tri poraza.

Juventus: “Stara dama” na kakvu smo navikli godinama unazad!

Dosta ljudi je bilo poprilično skeptično kada je za novog trenera aktuelnog šampiona Italije imenovan Andrea Pirlo, i ako sagledamo sve ono što su “bjankoneri” uradili u prvom delu sezone, barem kada je Serija A u pitanju, deluje da su svi analitičari imali puno pravo.
Međutim, nakon trofeja u Superkupu Italije i pobedom nad upravo Napolijem, kod koga “stara dama” između ostalog gostuje i ovog put, utisak je da je sve krenulo na bolje za ekipu iz Torina.
Naime, Juve se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli i sigurno je da tek treba očekivati pravi napad “stare dame” na prvo mesto na tabeli, i novi napad na šampionsku titulu.
U prošlom kolu je Juventus odigrao jedan sjajan meč na svom terenu u kom su bez većih problema savladali Romu, i tako pretekli ovu ekipu na tabeli koja je pre tog duela bila na trećem mestu.
Naravno, ne treba zaboraviti da su Kristijano Ronaldo i drugari sredinom nedelje u drugom meču polufinala italijanskog Kupa remizirali na svom terenu protiv Intera, što je bilo dovoljno za plasman u veliko finale, pošto je pre toga u Milanu četa Andree Pirla slavila sa 1:2.
Što se tiče partija Juventua na gostovanju, do sada je “stara dama” odigrala deset mečeva na strani na kojima su ostvarili pet trijumfa, čak četiri remija i samo jedan poraz, i to od Intera kada je bilo 2:0, što je bez ikakve sumnje bila najlošija partija Juventusa u tekućoj sezoni.

Naš predlog

Bez ikakve sumnje nas očekuje jedan više nego interesantan meč u kom ipak blagu prednost dajemo Juventusu koji pruža fantastične partije u poslednje vreme, zbog čega su uostalom i napredovali na tabeli i trenutno se nalaze na trećem mestu, ali je sigurno da se tu neće zaustaviti.
Predlažemo vam da odigrate 2 koju kladionica Meridanbet plaća sa kvotom 2.20.
Utisak je takođe da ne bi trebalo da bude previše golova na ovom susretu, ali takođe, deluje da bi “stara dama” trebalo da postigne makar dva pogotka, što su uradili na svakom od prethodna tri meča u Seriji A, pa vam savetujemo da probate sa igrom G2+ za koju kladionica Meridianbet daje sjajnu kvotu 2.01.
Za kraj, mišljenja smo da će ekipa iz Torina od prvog minuat krenuti silovito ka golu Napolitanaca, zbog čega vam savetujemo da probate sa prelazom 2-2 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 3.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.