Derbi dana: Barselona – PSŽ: Mogu li ”Sveci” bez Nejmara da pokore Kataloniju?

U utorak nije baš najbolja ponuda za klađenje, ali je utisak da sve to pada u vodu, pošto je došlo vreme za prve mečeve osmine finala Lige šampiona.
Ovoga puta smo za vas odabrali duel koji se igra u Kataloniji gde će fudbaleri Barselone dočekati PSŽ.
Meč između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Barselona: Nakon katastrofalnog starta, Barsa igra sve bolje!

Sa dolaskom Ronalda Kumana na mesto trenera, svi navijači Barse su očekivali da će njihovi fudbaleri igrati dosta bolje nego što je to bio slučaj prošle sezone, koja je blago rečeno bila neuspešna, pošto je ekipa sa “Nou Kampa” posle baš dosta vremena godinu završila bez osvojenog trofeja.
Međutim, nije na startu sve krenulo kako se to očekivalo, ali su izabranici holandskog stručnjaka nekako došli do plasmana u nokaut fazu Lige šampiona, iako treba istaći da je Barsa dozvolila sebi da doživi poraz na svom terenu od Juventusa sa 0:3, čime su “staroj dami” i prepustili prvo mesto na tabeli.
Utisak je da su Katalonci upravo od tog poraza zaigrali dosta bolje, i zaista, Barsa je vezala sedam trijumfa u šampionatu, čime su se probili do trećeg mesta na tabeli uz čak osam bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Atletiko Madrid, ali i nažalost meč viška od lidera na tabeli koji igra fantastično u ovogodišnjem izdanju španske La Lige.
Lepu uvertiru pred prvi meč osmine finala Lige šampiona su fudbaleri Barselone imali u prošlom kolu španske La Lige kada su na svom terenu demolirali slabašni Alaves sa 5:1, a Leo Mesi je postigao dva sjajna gola na tom susretu i tako pokazao da se nalazi u izuzetno dobroj formi pred ovaj veoma važan meč.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, do sada su izabranici Ronalda Kumana odigrali jedanaest mečeva na svom terenu na kojima su ostvarili sedam trijumfa, tri remija i samo jedan poraz i to od Real Madrida u “El Klasiku”.

PSŽ: Koliko mogu “sveci” bez Nejmara?

Pre svega, uoči prvog meča osmine finala Lige šampiona između Barselone i PSŽ-a se postavlja pitanje, koliko zapravo mogu “sveci” bez svog najboljeg fudbalera Nejmara?
Kada se sve ono što su pružali jedni i drugi u toku ove sezone sabere i oduzme, utisak da bi Parižani verovatno i bili blagi favoriti na ovom susretu da se sjajni brazilski fudbaler nije povredio, ali ovako je veliko pitanje u kom smeru će se odvijati stvari.
Jedno je neminovno, Parižani će biti lišeni pomoći Nejmara, ali ne samo njega. već i Anhela Di Marije, i sigurno je da su to dva velika udarca za Maurisija Poketina koji se dobro snašao na klupi novog tima.
U prošlom kolu francuskog prvenstva ekipa iz prestonice Francuske je uz dosta muke slavila na svom terenu protiv Nice, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Ona na šta nismo svakako navikli je podatak da se Parižani trenutno ne nalaze na prvom mestu na tabeli, ali su ruku na srce drugi, i imaju samo bod manjka u odnosu na prvoplasirani Lil.
Ako se vratimo na grupnu fazu Lige šampiona, setićemo se da prošlosezonski finalista Lige šampiona do poslednjeg kola strepeo za prolaz u osminu finala, pošto su u uvodnim kolima poraženi od Mančestera i Lajpciga, ali je na kraju sve ipak došlo na svoje.
Što se tiče gostovanja, do sada je aktuelni šampion Francuske odigrao dvanaest mečeva van svog terena, na kojima je ostvario sedam trijumfa, dva remija i čak tri poraza.

Naš predlog

Bez ikakve sumnje nas očekuje jedan izuzetno kvalitetan i zanimljiv susret, a smatramo da je najbolje da izbegnete prognoziranje konačnog ishoda već da se fokusirate na golove kojih bi zaista moralo da bude na meču između dva tima koja igraju za gol više.
Savetujemo vam da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.60.
Za očekivati je da i jedna i druga ekipa postignu makar po jedan gol na “Nou Kampu”, pa vam iz tog razloga savetujemo da probate sa igrom GG, za koju je kladionica Meridianbet odredila koeficijent 1.54.
Za kraj, Barsa u poslednje vreme postiže golove dosta lako, sa čim su imali problema na startu šampionata, pa vam zato predlažemo da probate sa igrom H2+, koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.