Nastavlja se LŠ, a ovaj meč čekao se 4 GODINE

Što bi rekli fudbalski fanatici, prave utakmice kreću od nokaut faze Lige šampiona. E, pa vreme je za prve mečeve osmine finala najelitnijeg takmičenja.
Ali, ne samo to! Vreme je i za pravu žurku u Meridianu, a ona počinje tako što kliknete OVDE, uzmete bonus za sportsko klađenje u iznosu od 1.500 DINARA, a onda se prepustite svim čarima fudbala i klađenja.
Dakle, samo JEDAN KLIK i keš je spreman za korišćenje, ali nemojte zaboraviti i da vas SAMO U MERIDIANU čeka spektakularan bonus na parove od 2000%!
Dakle, sve je spremno, na vama je samo da okušate sreću i pokažete malo znanja o evropskom fudbalu.
Susret koji izaziva najviše pažnje je sudar Barselone i Pari Sen Žermena. Centralna figura će svakako biti Lionel Mesi, o kojem se poslednjih dana sve više priča da bi mogao da napusti ,,Nou Kamp” i preseli se upravo u Pariz. Daleko je od svoje prave forme, ali majstori kakav je on, jednim potezom mogu da reše ovaj dvomeč.
Poslednji put dve ekipe sastale su baš u osmini finala Lige šampiona 2017. godine, kada je viđen pravi spektakl. PSŽ je u prvoj utakmici slavio “kod kuće” sa 4:0, ali je onda Barselona u meču za pamćenje na svom terenu sa ubedljivih 6:1 održala “Svecima” čas fudbala i izborila plasman u četvrtfinale.
I jedni i drugi ovaj duel dočekuju u dobrom raspoloženju. Barselona je u proteklom kolu LaLige deklasirala Alaves sa 5:1, dok je PSŽ bio bolji od Nice – 2:1.
Francuski velikan je predvođen novim trenerom, Maurisijom Poketinom i sada je ovo prvi pravi test za njega. Problem može da im predstavlja povreda Brazilca Nejmara, koji će zbog povrede propustiti ovaj derbi.
Prvi susret zakazan je za utorak od 21 čas na ,,Nou Kampu”, a revanš utakmica na programu je 10. marta u Parizu. Čeka li nas još jedan spektakl, nalik onom iz 2017. godine?
Ništa manje neće biti zanimljivo ni na okršaju između Lajpciga i Liverpula.
Četa Jirgena Klopa je u katastrofalnoj formi, gotovo da su već digli ruke od odbrane titule u Premijer ligi i jasno je da spas sezone vide u Ligi šampiona.
Osakaćeni brojnim povredama ne liče na tim iz prethodne dve sezone. U odbrani ponovo “duva promaja”, a i u realizaciji imaju mnogo problema, jer čuveni trio, Mohamed Salah, Roberto Firmino, Sadio Mane, sve teže nalazi put ka mreži rivala.
Možda bi baš ovaj susret sa Lajpcigom mogao da bude njihova prekretnica u ovoj sezoni.
Sa druge strane, Lajpcig je u seriji od četiri uzastopne pobede. Drugi su u Bundesligi i najveća su pretnja vodećem Bajern Minhenu.
Zanimljivo da imaju najbolju odbranu u Nemačkoj, jer su primili tek 18 golova na 21 utakmici.
Lajpcig će biti formalin domaćin Liverpulu u utorak od 21 sat, u Budimpešti, a revanš je zakazan za 10. mart, na ,,Enfildu”.
Dosta uzbuđenja očekuje se i od dvomeča Porto – Juventus.
“Stara dama” dugo nije imala ovako skromnu sezonu. Trenutno su tek četvrti u Seriji A sa osam bodova manje od vodećeg Intera. Dodatno ih je uzdrmao i nedavni poraz od Napolija. Daleko od toga da se Juventus odrekao Skudeta, ali jasno je da je pred njima težak zadatak i da meč sa Portom ne dolazi za njih u idelanom trenutku.
Andrea Pirlo se za sada nije proslavio na klupi velikana iz Torina i ovaj duel osmine finala Lige šampiona za njega i njegove izabranike veliki je izazov. Tim predvođen Kristijanom Ronaldom nikako se ne sme otipisati i reklo bi se da imaju idelanog protivnika u ovoj fazi takmičenja, jer ni Porto ne blista u poslednje vreme.
Porto je u seriji od četiri remija i drugi su u prvenstvu Portugala, sa sedam bodova zaostatka za vodećim Sporitngom.
Prvi meč između Porta i Juventusa igra se u sredu od 21 čas, dok je revanš 9. marta u Torinu.
Kompletnu sportsku ponudu za mečeve Lige šampiona, sa ubedljivo najvećim kvotama na svetu, detaljno možete pogledati OVDE.

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.