Tiket dana (utorak, 16.02.2021)

tiket dana

Vraća nam se Liga šampiona, u naredna dva dana igraju se četiri prve utakmice osmine finala ovog takmičenja, dok će u četvrtak na teren ekipe koje igraju u nokaut fazi Lige Evrope.

Barselona – Pari Sen Žermen – GG3+ @ 1.77 u Meridianbet

Derbi ove runde takmičenja svakako je okršaj Barselone i Pari Sen Žermena, mada ni jedni ni drugi nisu više dominantni u svojim ligama kao ranije. Ipak, aktuelni su šampioni Španije odnosno Francuske i na njih uvek treba računati kada je borba za ”ušati” pehar u pitanju. Verujemo da niko još nije zaboravio njihov dvomeč u istoj ovoj fazi Lige šampiona pre tri godine. ”Sveci” su dobili u Parizu sa 4:0 i Barsa je bila prežaljena. Ipak, u fantastičnom revanšu Katalonci su slavili sa 6:1, postigavši tri gola od 88. minuta do završetka meča. Bio je to veliki udarac za Parižane i za trenera Unaji Emerija, koji je ubrzo napustio klupu. Prošle sezone PSŽ se najzad dokopao velikog finala, ali ne i trofeja, Bajern je slavio 1:0. Ova sezona nije perfektna za francuski tim, ali još uvek ništa nisu izgubili. Posle najnovijih kikseva najvećih rivala Liona, Lila i Monaka, sada zaostaju samo bod za vodećim Lilom i svakako su najveći favoriti za odbranu titule u Ligi 1. U Barselonu dolaze oslabljeni, neće biti Nejmara, Di Marije i Bernata, ali novi trener PSŽ-a, Maurisio Poketino, ima na raspolaganju kvalitetne igrače i na klupi. Ovo će biti pravi meč za Kilijana Mbapea. Što se Barse tiče, razgoropadili su se protiv Alavesa, postigli pet golova i tako neutralisali poraz od Sevilje u prvom meču polufinala Kupa Kralja. Ne deluje Barsa ubedljiva ove sezone, previše je bilo kikseva i teško je proceniti kakve su njihove šanse u Ligi šampiona, pošto smatramo da titulu u Španiji ne mogu odbraniti pored Atletika koji već ima prednost od osam bodova i meč manje odigran. Uglavnom, obe ove ekipe ne umeju da igraju defanzivno, pa odigrajte na golove kojih će biti na obe strane. Naš predlog je GG3+, a koeficijent u kladionici Meridianbet izosi 1.77.

Luton – Kardif – 2 @ 2.47 u Meridianbet

Za ekipe iz Čempionšipa nema odmora. Na programu je novo kolo, igraće se u dva dana, a jedan od zanimljivijih mečea prvog igra se u predgrađu Londona gde gostuje ekipa iz glavnog grada Velsa. Kardif Siti je u dobroj formi i nadomak je povratka u zonu plej-ofa. Iza sebe imaju niz od tri uzastopne pobede, a pet mečeva već ne znaju za poraz. Još uvek ih skupo košta ona serija od pet uzastopnih poraza, od polovine decembra do polovine januara, kada su ostali bez šansi za osvajanje jednog od prva dva mesta i direktan plasman u Premijer ligu. Moraće težim putem, prvo da se plasiraju u doigravanje, a onda eliminacijom još dva rivala budu treći tim koji će u elitu. Za to su im neophodne pobede u preostalom delu prvenstva, što više njih. Ovo je već 30. kolo, ostalo je šesnaest, pa je vremena dovoljno. Luton je tim koji je devet mesta ispod Karifa, a samo tri boda ima manje. Uz to, ekipa iz predgrađa Londona ima jedan zaostali meč, pa i za njih važi da još ništa nije izgubljeno što se tiče plasmana u plej-of. Međutim, nisu trenutno u najboljoj formi. Istina, u subotu su slavili na gostovanju u Birmingemu protiv istoimene ekipe, ali su pre toga u tri meča uzeli samo jedan bod. U prvom delu sezone Kardif je na ”Milenijumu” ubedljivo pobedio Luton, bilo je čak 4:0, pa i sad smatramo da su bliži trijumfu. Možda neće biti ubedljivo, ali bi gosti mogli da odnesu sva tri boda. Za dvojku se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 2.47.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Meridianbet iznosi 4.37.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.