KLADI SE NA NBA – Poklanjamo ti 1.500 RSD da podržiš Jokića i Denver

Novi NBA spektakl je pred nama, a to znači da imate dve obaveze. Prva je da zauzmete udobno mesto u svom domu i rezervišete daljinski upravljač, a druga je da uz sjajne Meridian bonuse okušate svoju sreću i probate da postanete milioner.
A, šta nas to čeka ove noći?
Ekipa Boston Seltiksa je nakon odličnog početka sezone, u poslednje vreme, pomalo usporila. Sastav koji sa klupe predvodi Bred Stivens se nalazi u seriji loših rezultata i sigurno želi da taj niz prekine protiv Denvera, ali…
Sa druge strane, Nikola Jokić i njegovi saigrači ne planiraju da meč protiv Seltiksa sačekaju spuštenog garda. Denver Nagetsi su vezali dva trijumfa i sigurno im je to pravi motiv da nastave sa još boljim izdanjima.
Nikola Jokić igra fenomenalno, srpska tripl-dabl mašina melje sve centre u NBA ligi. Boston nije ekipa koja se može podičiti dobrom centarskom linijom.
Pa se postavlja pitanje, da li će Džoker imati još jednu partiju za pamćenje, ovog puta u TD Gardenu.
Ipak, ono što je sigurno jeste da te u Meridanu čekaju sjajni bonusi. Sve što treba da uradiš jeste da klikneš OVDE, preuzmeš bonus za sportsko klađenje u iznosu od 1.500 DINARA, a onda malo „zavrtiš točak sreće“.
Naravno, ne zaboravi da te SAMO U MERIDIANU čeka i neverovatan bonus na parove, čak 2000%!
Dakle, pravac na meridianbet.rs, a mi ćemo te podsetiti na šta bi još mogao da obratiš pažnju.
Ove noći gledaćemo i Detroit, koji ove sezone igra očajno. Pistonsi se nalaze na 14. mestu Istočne Konferencije, i bez ikakvih su izgleda da urade nešto značajno ove sezone. Da stvar bude gora, idu na megdan ekipi koja igra iznad svih očekivanja – San Antonio Sparsima.
Važno je pomenuti i Janisa i Milvoki. Baksi se nalaze drugom mestu Istoka, i sigurno je da će u svakom meču davati svoj maksimum kako bi doigravanje dočekali sa što bolje pozicije.
Sledeće pitanje je da li može sjajan spoj mladosti i iskustva Finiks Sansa da se nosi sa velikom trojkom Bruklin Netsa?
Velika je dilema ko će odneti pobedu, da li će to biti Pol-Buker-Ejton ili Irving-Harden-Durent?
Sansi igraju veoma kvalitentno ove sezone, ali imaće veliki zadatak da igračima Netsa smanje preveliki broj poena koji imaju u rukama…
U svakom slučaju, čeka nas pravi spektakl, a ako želite da ga „začinite“ – pravac na meridianbet.rs.

15 Comments

  1. Idemo jokara objasni amerikancima kako se igra.. Lagano veceras dobijaju boston… Cekamo i memfis da gledamo bice zanimljivo dva najjaca rukija prosle godine jedno protiv drugog

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.