Tip dana: Crvena Zvezda – Milan: Za Zvezdino proleće najbitnije je da nema magle!

U četvrtak je izuzetno bogata ponuda za klađenje, pošto su na programu prvi mečevi nokaut faze Liga Evrope, a za vas smo naravno ovog puta analizirali duel koji će biti odigran na stadionu “Rajko Mitić” u Beogradu, gde će Crvena Zvezda dočekati Milan.
Prava je šteta što ovom susretu neće moći da prisustvuju navijači, a početak meča je zakazan za 18 časova i 55 minuta.

Crvena Zvezda: Da li je Milan preveliki zalogaj za crveno-bele?

Nakon dva uzastopna učešća u Ligi šampiona, Crvena Zvezda je ove sezone okušala sreću u Ligi Evrope, i utisak je da su pružili partije iznad svih očekivanja.
Naime, izabranici Dejana Stankovića su u jednom nimalo naivnoj grupi bez većih problema došli do plasmana u nokaut fazu i to pošto su na kraju zauzeli drugo mesto, sa jedanaest osvojenih bodova.
Crveno-beli su ostvarili čak tri trijumfa, dva remija, i samo jedan poraz, i to na gostovanju kod Hofenhajma, što je donekle bilo i očekivano.
Ipak, ne treba zaboraviti da je Zvezda kolo pre kraja grupne faze već obezbedila plasman u narednu fazu, i tako sebi zakazala dvomeč sa Milanom.
Kada je u pitanju nacionalni šampionat, izabranici Dejana Stankovića se nalaze u izuzetno dobroj situaciji, pošto se u ovom trenutku nalaze na prvom mestu na tabeli uz šest bodova viška u odnosu na drugoplasirani Partizan, koji ruku na srce ima i meč viška.
U prošlom kolu su crveno-beli slavili na jednom od najtežih gostovanja u ligi kod Radničkog iz Niša, a taj duel je završen rezultatom 0:1. Jedini gol na tom susretu je postigao Mirko Ivanić koji je samo još jednom potvrdio da se nalazi u sjajnoj formi, što svakako može da raduje Dejana Stankovića pred večerašnji duel sa “rosonerima”.
Pre toga je ekipa sa stadiona “Rajko Mitić” ostvarila trijumf i na gostovanju kod Novog Pazara, kada je bilo 1:3, i sigurno je da su fudbaleri Crvene Zvezde na pravom putu da dođu do četvrte uzastopne titule šampiona Srbije.
Ono što bi svakako trebalo da predstavlja hendikep za crveno-bele je činjenica da verovatno i najbolji fudbaler ove ekipe Aleksandar Katai nažalost neće biti spreman za ovaj duel, iako je nedavno počeo sa treninzima.

Milan: Prioritet “rosonera” je Serija A!

Malo ko je očekivao da će fudbaleri Milana pružati ovoliko dobre partije ove sezone, pogotovu nakon nekoliko “sušnih” godina, u kojima “rosoneri” nikako nisu uspevali da dođu do svog primarnog cilja, a to je naravno povratak u Ligu šampiona.
U ovom trenutku se izabranici Stefana Piolija koji radi zaista fantastičan posao na klupi “rosonera” nalaze na drugom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasirani Inter, koji se tek u prošlom kolu probio na lidersku poziciju, nakon neočekivanog kiksa Milana na gostovanju kod Specije, kada je bilo 2:0.
Sigurno je da je to bila možda i najlošija partija izabranika Stefana Piolija kada je ova sezona u pitanju, a svakako poražavajuće izgleda podatak da “rosoneri” nisu uspeli da za devedeset minuta upute šut u okvir gola, i to protiv tima koji je po prvi put u svojoj istoriji uspeo da dođe do plasmana u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala.
Naravno, pre toga je drugoplasirana ekipa na tabeli ostvarila dva veoma važna trijumfa, i to prvo na teškom gostovanju kod Bolonje, kada je bilo 1:2, a onda i na svom “San Siru” gde su fudbaleri Milana slavili protiv poslednjeplasiranog Krotonea, sa više nego ubedljivih 4:0.
Inače, kada je Liga Evrope u pitanju, “rosoneri” nisu imali previše problema da dođu do plasmana u nokaut fazu, što svakako i jeste bio primarni cilj kada je to takmičenje u pitanju, a utisak je da će se izabranici Stefana Piolija u nastavku sezone fokusirati isključivo na Seriju A, što bi svakako mogla da bude velika šansa za izabranike Dejana Stankovića.
Kada je drugo po kvalitetu evropsko takmičenje u pitanju, Milan je na gostovanjima pružao zaista sjajne partije, pošto su na tri odigrana susreta ostvarili dva trijumfa i remi kod Lila, koji igra sjajno ove sezone u prilog čemu govori i trenutno prvo mesto na tabeli francuske Lige 1.

Naš predlog

Nema nikakve sumnje da nas očekuje jedan izuzetno zanimljiv susret. Poznato je koliko dobro crveno-beli igraju u evropskim takmičenjima na svom stadionu, što nam najbolje govori podatak da izabranici Dejana Stankovića na stadionu “Rajko Mitić” ne znaju za poraz u grupnoj fazi Liga Evrope, pošto su ostvarili dve pobede, i to protiv Genta i Libereca, uz remi sa Hofenhajmom, kada nije bilo golova.
Sa druge strane, “rosoneri” u Beograd ipak dolaze sa najjačim sastavom, ali je veliko pitanje da li će Pioli koristiti svog najboljeg fudbalera Zlatana Ibrahimovića.
Mišljenja smo da bi crveno-beli mogli da odole i slavnom Milanu na svom terenu, zbog čega vam savetujemo da probate sa duplom šansom 1X koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.73.
Ne treba ovde zaista očekivati previše golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 0-2 gola, za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.84.
Za kraj, vrlo lako može da se desi da se duel na “Marakani” završi bez pobednika, zbog čega vam hrabro savetujemo da odigrate X koji Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 3.40.

2 Comments

  1. Ekipo jel citate vi vesti,jel gledte tv ili samo mlatite praznu slamu.
    zato su vam i predlozi takvi kakvi jesu (cista bula)
    Milan dolazi u najjacem sastavu…jeste culi izjavu trenera?
    pa odrace nas milan (ja sam zvezdas)
    ovo sto ste predlozili vezite macku o rep.
    to moze da prodje samo ako je namestaljka u pitanju (sto nije cudo buuduci da je rec o ligi gde se najvise namesta)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.