Derbi dana: Čelsi – Mančester Junajted: Mogu li zahuktali “plavci” da nastave pozitivan niz u Premijer ligi protiv Junajteda?

U nedelju je izuzetno bogata ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta odabrali verovatno i najinteresantniji meč ovog dana, u kom će Čelsi na svom “Stamford Bridžu” dočekati Mančester Junajted.
Duel između ova dva tima je zakazan za 17 časova i 30 minuta.

Čelsi: Tomas Tuhel je preporodio “plavce”!

Iako je Čelsi na dosta dobar način započeo ovaj šampionat, u jednom trenutku je usledila velika kriza u igri tima iz Londona, a nažalost, cenu loših rezultata je platio legendarni Frenk Lampard, koji je dobio otkaz u klubu.
Na njegovo mesto je postavljen doskorašnji trener PSŽ-a Tomas Tuhel i mora se priznati da je ovaj čovek uspeo da trgne “plavce” koji se u ovom trenutku nalaze na petom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na četvrtoplasirani Vest Hem, koji usput ima i meč viška, pošto su “čekićari” u subotu doživeli poraz na gostovanju kod Mančester Sitija.
Na poslednjih pet mečeva ekipa iz Londona je ostvarila čak četiri trijumfa, uz jedan remi, i to u prošlom kolu kada su na gostovanju kod Sautemptona odigrali 1:1.
Ne treba zaboraviti da su izabranici Tomasa Tuhela u prvom meču osmine finala Lige šampiona odigrali jedan sjajan meč na stadionu “Vanda Metropolitano” gde su uspeli da naprave pravi podvig pošto su savladali Atletiko Madrid koji se inače u ovom trenutku nalazi na prvom mestu na tabeli španske La Lige.
Taj meč je završen rezultatom 0:1, a jedini gol delo je Žirua i to nakon spektakularnih makazica.
Kada su u pitanju mećevi na domaćem terenu do sada su “plavci” odigrali dvanaest susreta na svom terenu na kojima su ostvarili šest trijumfa, četiri remija i dva poraza.

Mančester Junajteda: Navijači imaju pregršt razloga za zadovoljstvo!

U jednom trenutku su fudbaleri Mančester Junajteda bili na prvom mestu na tabeli, ali kako vreme prolazi, tako polako i stvari dolaze na svoje mesto, pošto je u međuvremenu gradski rival Junajteda, ekipa Mančester Sitija zasela na prvu poziciju na tabeli i pobegla drugoplasiranom timu na čak trinaest bodova viška, što je vrlo verovatno i nenadoknadiva razlika.
Na poslednjih pet mečeva izabranici Ole Gunara Solskjera su dva trijumfa i tri remija, a u prošlom kolu su na svom stadionu bez većih problema savladali Njukasl sa 3:1.
Inače, ne treba nikako zaboraviti podatak da su “crveni đavoli” nedavno ostvarili jedan neverovatan trijumf i to na “Old Trafordu” gde su slavili protiv Sautemptona sa čak 9:0.
Između ta dva trijumfa nad Sautemptonom i Njukaslom, izabranici Ole Gunara Solskjera su vezali dva remija i to prvo na svom stadionu u jednom sjajnom duelu protiv Evertona koji je završen rezultatom 3:3, a nakon toga i na gostovanju kod Vest Bromvič Albiona, kada je bilo 1:1.
Naravno, Junajted je bez većih problema došao do plasmana u osminu finala Liga Evrope pošto su u eliminisali nimalo naivnu ekipu Real Sosijedada, a ukupan rezultat iz tog dvomeča je bio 4:0, pa je Mančester Junajted zakazao dvomeč sa Milanom.
Inače, kada su u pitanju mečevi na gostovanjima, Junajted je jedina ekipa u Premijer ligi koja još uvek nema poraz na strani, i to pošto su na dvanaest odigranih mečeva van svog terena ostvarili čak osam trijumfa i četiri remija.

Naš predlog

Iako u poslednjem međusobnom susretu između Čelsija i Mančestera nije bilo golova, valja napomenuti da po tradiciji na mečevima između ova dva ljuta rivala uglavnom ima dosta pogodaka.
Mišljenja smo da bi to slučaj mogao da bude i u nedelju zbog čega vam saveetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.00.
Iz istog razloga vam preporučujemo da probate i sa igrom GG, ali i da zaobiđete prognoziranje konačnog ishoda kada je ovaj duel u pitanju, jer je zaista nepredvidivo u kom smeru bi mogao da ode ovaj susret.
Igru GG kladionica Meridianbet ceni sa kvotom 1.76.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.