Tip dana: Juventus – Lacio: Oslabljena “stara dama” juri trijumf protiv ekipe koja joj ne leži!

U subotu je izuzetno bogata ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta u moru zanimljivih mečeva analizirali duel između Juventusa i Lacija.
Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Juventus: “Stara dama” nije na svom prepoznatljivom nivou!

Treba biti realan pa priznati da smo od “stare dame” daleko više očekivali kada je ova sezona u pitanju.
Naime, aktuelni šampion se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli uz čak deset bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Inter, mada treba istaći da tim iz Torina ima i meč manje, pošto ih uskoro očekuje zaostali duel sa Napolijem na svom terenu.
U poslednje vreme izabranici Andree Pirla igraju promenljivo pa su tako na pet poslednjih susreta ostvarili tri trijumfa, jedan remi i jedan poraz, i to upravo na gostovanju kod Napolija, kada je bilo 1:0.
Naravno ne treba zaboraviti da “staru damu” u utorak očekuje i revanš meč osmine finala Lige šampiona gde će na svom terenu ugostiti Porto, koji je u prvom meču na “Dragau” slavio sa 2:1, pa je sigurno da Kristijana Ronalda i drugare očekuje izuzetno težak posao.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, do sada su izabranici Andree Pirla odigrali dvanaest mečeva na svom terenu na kojima su ostvarili devet trijumfa, dva remija i samo jedan poraz, a treba podsetiti i na podatak da “stara dama” na poslednja četiri meča u Torinu ima isto toliko trijumfa i to bez primljenog gola.
Poslednji međusobni meč između Juventusa i Lacija u Torinu je završen pobedom domaćina od 2:1.

Lacio: Primarni cilj je plasman u Ligu šampiona!

Kako sada stvari stoje, deluje da je pred fudbalerima Lacija velika borba do kraja šampionata za plasman u Ligu šampiona, što je naravno i ovog puta primarni cilj.
Kada smo već kod ovog takmičenja treba istaći da su izabranici Simonea Inzagija igrali sjajan fudbal u grupnoj fazi, što im je donelo plasman u nokaut fazu, ali su imali tu nesreću da tu nalete na aktuelnog šampiona Evrope, fudbalere Bajerna iz Minhena koji su u prvom meču osmine finala na “Olimpiku” praktično odradili ceo posao, pošto su slavili sa 1:4. pa je sigurno da je revanš u Minhenu formalnost.
Sigurno je da će se u nastavku sezone Rimljani fokusirati isključivo na Seriju A, ali se mora priznati da im tu baš i ne cvetaju ruže u poslednje vreme.
Naime, Rimljani su na tri poslednja meča ostvarili jedan trijumf i dva poraza.
Sve je počelo od onog gostovanja na stadionu “Đuzepe Meaca” kod Intera kada su “neroazuri” slavili sa 3:1. Nakon toga su izabranici Simonea Inzagija uz dosta muke na svom “Olimpiku” pobedili Sampdoriju sa 1:0, da bi u prošlom kolu Lacio samo potvrdioda se nalazi u krizi pošto su poraženi na gostovanju kod Bolonje, pošto je taj duel završen rezultatom 2:0.
Kda su gostovanja u pitanju Rimljani su na dvanaest odigranih mečeva ostvarili šest trijumfa, dva remija i čak četiri poraza.

Naš predlog

Juventus ima dosta problema sa odustnim i povređenim fudbalerima, što bi potencijalno mogla da bude šansa za goste iz Rima. Međutim, “stara dama” prosto mora da ide na trijumf u ovom duelu ukoliko želi da sačuva kakvu takvu nadu za odbranu “Skudeta”, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 1 za koji je kladionica Meridianbet odredila fantastičnu kvotu 2.00.
Na poslednjih pet međusobnih susreta su i jedni i drugi postigli makar po jedan gol i mišljenja smo da će to biti slučaj i sada pa vam savetujemo da probate sa igrom GG, a koeficijent za ovu igru u Meridianu je 1.60.
Za kraj, iz istog razloga vam predlažemo da probate i sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.67.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.