Tiket dana (utorak, 09.03.2021)

tiket dana

Večeras ponovo imalo Ligu šampiona na meniju, mada su prve utakmice osmine finala rešile dosta dilema. Pored elitnog evropskog takmičenja biće i još mečeva širom kontinetna, pa za sastavljanje tiketa neće biti problema.

Dortmund – Sevilja – GG4+ @ 2.55 u Meridianbet

”Milioneri” su napravili ogroman korak ka četvrtfinalu pobedom na ”Sančez Pishuanu” u Sevilji. Bilo je 3:2 za Borusiju, što jeste lepa prednost pred okršaj na ”Signal Iduna parku”, ali ne sme se zaboraviti da su Andalužani majstori za kup takmičenja. Prošle sezone Sevilja je još jednom osvojila Ligu Evrope, ali nikako ne uspevaju da u najjačem takmičenju naprave neki ozbiljniji rezultat. Oni su za vikend doživeli neugodan poraz na gostovanju kod Elčea, tima sa samo dna tabele, koji se nadovezao na dva neuspeha protiv Barselone, u prvenstvu, i mnogo bolniji u polufinalu Kupa Kralja, koji ih je sprečio da igraju u finalu najmasovnijeg takmičenja. Ukoliko ne uspeju da nadoknade minus protiv Dortmunda, ostaje im samo bitka za četvrto mesto u La Ligi i novi plasman u Ligu šampiona, što takođe nije mala stvar. Borusija je igrala u subotu novi ”Der Klassiker”, gostovali su Bajernu u Minhenu, i upisali novi poraz. Ovaj je bio možda i neprijatniji od prethodnih koji su bili rezultatski ubedljiviji. Razlog je činjenica da je Borusija vodila 2:0 posle samo 9 minuta igre, golovima Erlinga Halanda, ali su na kraju poraženi sa 4:2. Izgledalo je do pred kraj meča da će bod otići u Dortmund, ali je Bajern u samom finišu dva puta pogodio njihovu mrežu i obezbedio novi trijumf. I Borusija se bori za četvrto mesto u Bundesligi, ali je u nešto lošijoj situaciji nego Sevilja u La Ligi. Vremena da sustignu Ajntraht ili Volfsburg ima dovoljno, ali se sada okreću pokušaju da odu među osam u Ligi šampiona. Biće ovo uzbudljiv meč, poput onog u Sevili, a sigurni smo u još jednu goleadu. Gosti nemaju šta da čuvaju, a Borusija i ne ume da igra defanzivno. Naš predlog je GG4+, a za ovaj tip u kladionici Meridianbet kvota je 2.55.

Blekburn – Svonsi – 2 @ 2.80 u Meridianbet

Za Velšane ovo može biti ključni meč u pokušaju da se vrate u Premijer ligu. Svonsi igra odlično u drugoj polovini prvenstva u Čempionšipu i već je na trećem mestu, sa samo bodom zaostatka za Votfordom, ali i sa dve utakmice manje. Ukoliko bi dobili Blekburn, a i drugu odloženu utakmicu, učvrstili bi se na drugoj poziciji, pošto je vodeći Norič je dosta odmakao. To drugo mesto, koje takođe donosi direktan plasman u elitu, na meti je još nekoliko klubova. Pored ”Stršljenova” i ”Labudova”, tu su još Brentford i Reding, ali nisu daleko ni Barnsli, Kardif i Bornmut. Što se domaćih Roversa tiče, oni su u sigurnoj zoni, u subotu su pobedili Milvol i tako prekinuli nezgodnu seriju od sedam utakmica sa šest poraza i samo jednim remijem. Taj niz je i definitivno ugasio sve njihove nade da mogu bar do baraža za ulazak u Premijer ligu. Ovaj tim ima i šampionsku titulu u Engleskoj, ali su ti dani daleko iza Blekburna. Svonsi je vezao dve pobede identičnim rezultatom 2:1, prvo u Stouku, a onda i protiv Midlzboroa na svom ”Libertiju”. U prvom delu sezone Svonsi je slavio sa 2:0, a poslednji trijumf Blekburna u prvenstvenom okršaju dogodio se još pre gotovo deset godina. Ipak, treba reći da se i nisu toliko često sastajali. Verujemo da će motiv presuditi u ovom meču i da će Velšani osvojiti sva tri boda u Blekburnu. Za dvojku u kladionici Meridianbet kvota iznosi 2.80.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Meridianbet iznosi 7.14.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.