Tip dana: Juventus – Porto: Može li “stara dama” do četvrtfinala?

U utorak su na programu revanš mečevi osmine finala Lige šampiona, a za vas smo ovog puta pripremili duel koji se igra u Torinu. gde će fudbaleri Juventusa dočekati Porto, koji ima prednost iz prvog duela, pošto je na “Dragau” bilo 2:1.
Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Juventus: Primarni cilj je završnica Lige šampiona!

Utisak je da će fudbaleri Juventusa posle višegodišnje dominacije u italijanskom fudbalu ove sezone jako teško doći do “Skudeta” pošto u ovom trenutku prvoplasirani Inter ima čak deset bodova viška, uz podatak da izabranici Andree Pirla imaju i meč manjka pošto tek trebaju da odigraju svoj duel sa nimalo naivnom ekipom Napolija, koja ih je primera radi skoro pobedila na stadionu “Dijego Armando Maradona”.
Ipak, u prošlom kolu su “bjankoneri” odigrali jedan fantastičan meč i slavili na svom terenu protiv Lacija, a taj duel je završen rezultatom 3:1, iako su Rimljani prvi došli do vođstva na tom meču.
Kada je u pitanju Liga šampiona, Juve je odigrao meč ispod svih očekivanja protiv Porta i sigurno je da svi navijači ovog tima mogu da budu zadovoljni što je “stara dama” nekako uspela da postigne gol u finišu susreta, zbog čega imaju realnu nadu za prolaskom dalje, pošto bi ekipi iz Torina bila dovoljna i pobeda od 1:0, što je rezultat koji i te kako karakteriše višestukog šampiona Italije.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, Juve je doživeo samo jedan poraz za sada i to izuzetno bolan, pošto je u Torinu bolja bila Fiorentina, a taj susret je završen sa šokantnih 0:3.
Pored toga izabranici Andree Pirla su ostvarili čak deset trijumfa, ali i dva remija, i vezali su sedam trijumfa na svom terenu, zbog čega sasvim sigurno u lepom raspoloženju dočekuju i ovaj revanš.

Porto: Mogu li “zmajevi” da odbrane prednost?

Sva je prilika da će fudbaleri Porta ove sezone ostati bez titule šampiona Portugala, nakon što su u prošloj svoje pravo lice pokazali tek nakon nastavka šampionata posle pauze zbog pandemije koronavirusa, i tada su izabranici Serža Konseisaa stigli prednost Benfike i nekoliko kola pre kraja i zvanično obezbedili titulu šampiona.
Ovoga puta je situacija dosta drugačija, pošto trenutno “zmajevi” imaju čak deset bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Sporting, i deluje da osvajanje titule zvuči kao nemoguća misija.
Ruku na srce, u prošlom kolu Primeire Porto je odigrao jedan sjajan meč i slavio na gostovanju kod Žil Visentea a taj duel je završen rezultatom 0:2, što je bio drugi uzastopni trijumf ovog tima na strani, gde inače igraju dosta dobro ove sezone, pošpto su do sada doživeli samo jedan poraz, uz sedam trijumfa i dva remija.
Što se tiče Lige šampiona, svakako da je prvi susret osmine finala ovog takmičenja bio i najbolji meč Porta ove sezone, pošto su popularni “zmajevi” slavili na svom stadionu sa 2:1, pošto su u potpunosti nadigrali “staru damu”.
Naravno, ostaje žal za tim primljenim golom u finišu susreta, ali je sigurno da bi Porto da im je neko ponudio taj rezultat pre početka osmine finala, oberučke to prihvatio.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme smatramo da je ipak Juventus veliki favorit u ovom revanšu zbog čega vam savetujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.50.
Takođe, mišljenja smo i da će “stara dama” postići makar dva gola na ovom susretu, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom D2+, za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.52.
Za kraj, za očekivati je da izabranici Andree Pirla od prvog minuat krenu ofanzivno ka golu “zmajeva” zbog čega vam predlažemo da probate sa prelazom 1-1 koji kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.16.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.