Derbi dana: Real Madrid – Liverpul: Može biti samo jedan!

Utisak je da je u utorak nešto slabija ponuda nego što je to bio slučaj u nekoliko prethodnih dana, ali smo za vas i ovog puta analizirali jedan u najavi izuzetno zanimljiv duel.
Naime, derbi meč četvrtfinala Lige šampiona se bez ikakve sumnje igra u Madridu gde će domaći Real na svom terenu ugostiti Liverpul.
Susret između ova dva izuzetno trofejna kluba je zakazan za 21 čas.

Real Madrid: Može li “Zizu” do nove Lige šampiona?

Evidentno je da Real Madrid od samog starta šampionata ima dosta problema u igri, ali ako se gledaju samo rezultati utisak je da svi navijači kraljevskog kluba imaju pregršt razloga za zadovoljstvo, pošto su Madriđani i dalje u igri za oba trofeja.
Naime, izabranici Zinedina Zidana se trenutno nalaze na trećem mestu na tabeli španske La Lige uz samo tri boda manjka u odnosu na Atletiko Madrid koji je u jednom trenutu imao i dvocifrenu prednost na tabeli, ali i dva meča manje, na kojima se u međuvremenu “jorgandžije” nisu proslavile.
U prošlom kolu La Lige Madriđani su odigrali još jedan sjajan meč i zabeležile svoju treću vezanu pobedu, a žrtva je ovog puta bio Eibar. Taj susret je završen rezultatom 2:0, a novi gol je postigao Karim Benzema koji je još jednom pokazao da igra u fantastičnoj formi ove sezone.
Što se tiče Lige šampiona, ne treba zaboraviti da je kraljevski klub praktično jedva došao do plasmana među šesnaest najboljih evropskih ekipa, ali su zato Madriđani pravu klasu pokazali tek u osmini finala, kada su bez većih problema savladali Atalantu, koja važi za tim koji u ovom trenutku igra možda i najlepši fudbal u Evropi.
Inače, ne treba zaboravit da Zinedin Zidan za ovaj meč neće moći da računa na Ramosa, Azara i Karvahala, što će svakako biti veliki hendikep.

Liverpul: “Ušati” trofej bi spasio sezonu!

Pamtimo svi koliko dobro su fudbaleri Liverpula igrali prošle sezone kada su na jedan sjajan način došli do titule šampiona Engleske, i to posle čak trideset godina posta. Možda su svi očekivali da “redsi” odbrane i titulu šampiona Evrope, ali su u nokaut fazi zaistavljeni od Atletiko Madrida u jednom izuzetno uzbudljivom susretu.
Ove sezone smo videli jedan izuzetno loš Liverpul, i nekako je utisak da ni oni najveći pesimisti nisu mogli da zamisle da će ova ekipa igrati ovako loše u ovom šampionatu.
Naime, u ovom trenutku se izabranici Jirgena Klopa nalaze na sedmom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na četvrtoplasirani Vest Hem, pa kako sada stvari stoje deluje da Liverpulu predstoji velika borba za plasman u Ligu šampiona, što se u proteklih nekoliko sezona nije dovodilo u pitanje.
Ipak, u prošlom kolu su “redsi” odigrali jedan zaista fantastičan meč na gostovanju kod Arsenala, u kom su slavili sa više nego ubedljivih 0:3.
Što se tiče najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, Liverpul je možda i dve najbolje partije ove sezone pružio u osmini finala Lige šampiona, kada su u oba meča bili bolji od Lajpciga i ukupnim rezultatom 4:0 zakazali sebi četvrtfinale protiv najtrofejnijeg evropskog kluba i nema nikakve sumnje da nas očekuje pravi spektakl.

Naš predlog

Na prvi pogled vidimo da je ovo jedan izuzetno težak meč za prognoziranje, pošto je evidentno da bi ovaj susret mogao da ode u oba smera. Ono što nekako ne bi trebalo da se dovede u pitanje su svakako golovi na obe strane, zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.64.
Takođe, iz istog razloga vam savetujemo da probate i sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.83.
Za kraj, zbog svega onog lošeg što se ove sezone dešavalo fudbalerima Liverpula, utisak je da je Real Madrid favorit makar u ovom prvom susretu četvrtfinala, iako Zinedin Zidan neće moći da računa na Ramosa i Azara, ali ne treba zaboraviti da su “redsi” ove sezone gubili i od dosta lošijih ekipa od Madriđana.
Zbog svega toga vam savetujemo da odigrate 1 za koji je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.