Tiket dana (četvrtak, 22.04.2021)

tiket dana

S obzirom da je četvrtak, ne može biti nezadovoljni ponudom. Igraju se utakmice u Španiji, Italiji i Engleskoj, a tu su još neke lige. Može se lako sastaviti tiket.

Real Sosijedad – Selta – GG3+ @ 2.55 u Meridianbet

Punih pet kola tim iz San Sebasijana ne zna za pobedu u La Ligi. U tom intervalu su uspeli da pobede Bilbao u finalu Kupa Kralja za prethodnu sezonu, a to je, ruku na srce, bio i najvažniji meč, verovatno i u sezoni. Taj trijumf u baskijskom finalu Kupa trebao je da bude odigran u finišu prošle sezone, ali je odložen za više od pola godine, pošto su se organizatori nadali da će moći da prisustvuju navijači. To se nije dogodilo, ali su u Real Sosijedadu mnogo zadovoljniji pošt je trofej u njihovim vitrinama. U prvenstvu su na solidnom 7. mestu, a petoplasirani Viljareal im beži samo dva boda. Liga šampiona je nedostižna, četiri ekipa na prva četiri mesta su odmakle, pa ostalima ostaje borba za što bolji plasman. U prethodnih pet kola Sosijedad ima tri poraza i dva remija, što nije učinak kojim mogu da se ponose. U nedelju su još jednom izgubili na svojoj ”Anoeti”, bodove je odnela Valensija. Selta je u zlatnoj sredini i jedan je od timova koji nema nikakvih briga. Za Evropu su zakasnili, a opstanak ne može biti doveden u pitanje. Posle neviđene goleade sa Seviljom kkada su u Vigu izgubili 4:3, igrali su bez golova u Kadizu. Inače Selta bolje igra na strani nego na svom ”Balaidosu” u poslednje vreme. Već četiri utakmice nisu uspeli da pobede u Vigu, ali su zato na tri poslednja gostavanja uzeli sedam bodova. Pre remija u Kadizu, pobedili su Uesku i Alaves. Sosijedad je ubedljivo slavio u Vigu jesenas, bilo je 4:1, ali su tada Baskijci bili predvodnici karavana. Sada se dosta toga promenilo, ali opet predviđamo solidan broj golova. Naš predlog je gol-gol, ali uz tri gola ukupno. Za GG3+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.55.

Mitjiland – FC Kopenahagen – T12+ @ 2.09 u Meridianbet

Nije aktuelni šampion Danske u nekoj posebnoj formi u finišu sezone. Dozvolili su da ispadnu u polufinalu KUpa, tako što ih je Sonderjisk pobedio sa 3:1 u revanšu i tako nadoknadio prednost Mitjilanda iz prvog meča od 1:0. Posle tog poraza igrali su u plej-ofu protiv Randersa u gostima, a stigli su samo do boda. I pored takvog učinka još uvek su lideri prvenstva i sve su bliži još jednoj tituli. Drugoplasiranom Brondbiju beže četiri boda, dok je FC Kopenhagen, trećeplasirani tim, na osam bodova zaostatka. U doigravanju za titulu u danskoj ligi mnogo je neočekivanih rezultata, ali je to posledica izjednačenosti timova. Oni slabiji su ionako u plej-autu, dok ovih šest najboljih ne razlikuje mnogo toga, kada je kvalitet u pitanju. Ipak, smatramo da je Mitjiland za nijansu kvalitetniji, mada će sa Kopenhagenom imati problema. Gosti su se nadali povratku pehara šampiona, ali od toga neće biti ništa. Prvi cilj im je stizanje Brondbija na drugom mestu i ulazak u kvalifikacije za lIgu šampiona, što bi bio maksimum u ovom trenutku. Ovo je već četvrti međusobni duel ove dve ekipe u aktuelnoj sezoni, Mitjiland je jednom pobedio u ligi i jednom u Kupu, dok je meč u prestonici okončan bez golova. S obzirom da Mitjiland igra odlično na svom terenu, vezao je četiri pobede bez primljenog gola, dve u prvenstvu i dve u Kupu, očekujemo da bude uspešniji i od Kopenhagena. Naš predlog je domaćin daje dva gla, a za T12+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.09.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Meridianbet iznosi 5.33.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.