FAVORITI NE POSTOJE: Paklene kvote za derbi Mančester junajted – Liverpul

Dok iščekujemo „večiti derbi“ i finale Kupa Srbije, možemo da se zagrejemo uz engleski derbi i pravi fudbalski spektakl!

Derbi svih derbija, rivalstvo dugo 127 godina, dobija svoj 235. nastavak! Mančester junajted će danas od 17.30 časova dočekati Liverpul u, prema mišljenju mnogih, najvećoj utakmici engleskog, evropskog, pa čak i svetskog fudbala.

A, u to ime – Meridian je rešio da vas počasti! Kako? Tako što najpre kliknete OVDE, preuzmete bonus za sportsko klađenje od 1.500 dinara, a onda se prepustite čarima fudbala i najvećih kvota na svetu.

Možda je pitanje šampiona Premijer lige rešeno, ali ovaj duel bi mogao da otkloni dilemu da li će Junajted sledeće sezone igrati u Ligi šampiona?

Đavoli su jako blizu da obezbede učešće u elitnom evropskom takmičenju i male su šanse da će propustiti priliku, međutim, pobedom protiv Liverpula stavili bi tačku na tu priču.

Četvrto mesto, poslednje koje vodi u Ligu šampiona sada Liverpulu beži četiri poena, za Ligu Evrope, čak i novu Ligu Konferencija, prošlosezonskom šampionu visi o koncu.

*PROMO KVOTE U MERIDIANU Mančester junajted – Liverpul: 1 – 2.90 / X – 3.50 / 2 – 2.45

Dakle, nakon šampionske sezone, Liverpul može da doživi potpuni krah, a Jirgen Klop verovatno i najveći poraz u svojoj karijeri.

Sve to samo daje na značaju ovoj utakmici, koju nikako ne smete propustiti!

Mančester i Liverpul su do sada odigrali 234 utakmice, a istorija je na strani Junajteda, koji je upisao 89 pobeda, naspram Liverpulovih 77, te 68 nerešenih ishoda.

Međutim, fudbal nije statistika, fudbal čine timski duh, taktička zamisao trenera, maestralni golovi, driblinzi za pamćenje, pa i poneka „panjenka“.

A, svega toga ne manjka u engleskom fudbalu. Ono što je još važno da znate jeste da kompletnu ponudu klađenja možete pogledati OVDE, a SAMO U MERIDANU vas čeka i sjajan bonus na parove i do 2000%.

Dakle, pravo je vreme za uživanje!

7 Comments

  1. U Meridianu je uvek najbolja ponuda i najvece kvote imaju. Sada mi se dopada i novi nacin kladjenja bet bilder,odlicna stvar,jako dobra kvota moze da se dobije kombinacijom vise igara na istom mecu.

  2. Ubedljivo najbolje kvote,najbolja ponuda…vrhunske kvote..bonusi koji se trebaju iskoristiti u Meridianu…Meridian je TOP

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.