FORMULA 1 UŽIVO: Uz Meridian se kladi uživo tokom trke

Formula 1 u poslednje dve sezone donosi sa sobom zaista velike promene. Doduše, možda ne u poretku vozača, ali u novim trkama, novim bolidima i novim rekordima svakako – da!

Pošto se prošlog oktobra Formula 1 vratila u Portugal posle 25 godina, gde je Luis Hamilton stigao do rekordne 92. pobede u karijeri, vreme je da se još jednom sretnemo na istom mestu.

Planirano je da se ove sezone održe rekordne 23 trke, prva je bila u Bahreinu, a sada je redu na Portugal i stazu u Portimau.

Istorija Velike nagrade Portugala je i te kako zanimljiva, pošto je prva održana davne 1958. godine i to na stazi Boavista u Portu. Oni stariji gledali su trke i na stazi Monsanto, da bi trka kasnije ponovo bila vraćena na stazu Boavista.

Ali, vratimo se u sadašnjost. Do sada smo gledali dve trke, Veliku nagradu Bahreina i Veliku nagradu Emilije Romanje, a najbrži su bili Luis Hamilton i Maks Verstapen, što znači da se šampionska trka tek zahuktava.

U to ime, najbolja kladionica u regionu pripremila je sjajno iznenađenje za sve ljubtelje lude vožnje. Naime, klikom OVDE dobijaš bonus za sportsko klađenje u iznosu od 1.500 dinara koje možeš iskoristiti upravo za ovu trku, a tu je i mogućnost UŽIVO KLAĐENJA.

Nema sumnje da će se voditi velika borba između Mercedesa i Red Bula, pa je pravo vreme da se udobno smestite u svojim domovima i uživate u najbržem cirkusu i najboljim kvotama na svetu!

8 Comments

  1. Ovo je vrh za sve koji vole da prate formulu jedan,jos ako nemaju nalog,otvore ga u Meridianu,dobiju poklon 1500 dinara i svasta odigraju za te pare

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.