Tiket dana (nedelja, 02.05.2021)

tiket dana

I drugog maskog dana ponuda je sasvim solidna. Izbor je dobar, ali treba obratiti pažnju na činjenicu da su prvenstva ušla u završnicu i da su mogući i iznenađujući rezultati.

Totenhem – Šefild junajted – 1/1,2+ @ 2.07 u Meridianbet

Opet će Totenhem završiti sezonu bez osvojenog trofeja. Šansu su imali u Liga kupu, ali ih je u finalu, prošle nedelje, pobedio Mančester siti. Sada ”pevcima” ostaje samo borba ra plasman u LIgu šampiona, ili bar u neki od slabijih kupova, pošto ni to nisu obezbedili. Posle odlaska Žozea Murinja klupa je poverena Rajanu Mejsonu, bivšem treneru mladog tima Totenhema, ali ni njemu se nije posrećilo da se na samom početku sboje profesionalne karijere okiti trofejem. Da su ”pevci” pobedili u tom finalu, ko zna, možda bi Mejson i dobio poverenje da tim vodi u narednoj sezoni, ovako su šanse minimalne, ukoliko uopšte i postoje. Totenhem je sada sedmi, posle pobede Čelsija ”plavci” imaju osam bodova više, ali i utakmicu više odigranu, pa bi ”pevci” sa tri boda protiv Šefilda spustili razliku ponovo na pet bodova. Gosti nemaju šanse na ”Novom Vajt Hart Lejnu”, pokušaće samo da što skuplje prodaju kožu i ništa više. ”Oštrice” se vraćaju u Čempionšip posle dve godine u eliti i započinju novu eru, eru bez legendarnog Krisa Vajlera na klupi. Naš predlog je prelaz 1/1, ali uz bar dva gola domaćina. Za kombinaciju 1/1,2+ u kladionici Meridianbet kvota je 2.07.

Napoli – Kaljari – 1/1,2+ @ 2.28 u Meridianbet

Mada su bodovi preko potrebni obema ekipama, domačin je ipak veliki favorit. Napoli se bori zaLigu šampiona, previše bi bilo da u elitnom takmičenju ne igraju drugu godinu uzastopno, pa će morati da dobijaju utakmice u seriji do kraja šampionata. Trenutno su na trećem mestu sa 66 bodova, ali toliko imaju i Juventus i Milan, na četvtom odnosno na petom mestu. U konkurenciji je i Lacio, koji pored pet bodova minusa, ima i jednu zaostalu utakmicu. Kaljari je napravio veliki korak ka opstanku u društvu najboljih u tri prethodna kola. Ekipa sa Sardinije osvojila je maksimalan broj bodova u mečevima sa Parmom, Udinezeom i Romom i pred ovo kolo napustili su zonu ispadanju, u koju je pao povratnik Benevento. Međutim, ”veštice” su sakupile isti broj bodova kao i Kaljari, pa će se do samog kraja voditi velika borba između ove dve ekipe, ali Torina, Specije, pa čak i Fiorentine, za izbegavanje poslednje mesta koje vodi u Seriju B, pošto su dva već rezervisana za Krotone i Parmu. Napoli je na Sardiniji pobedio sa 4:1 jesenas, ali je Kaljari dobio prethodni duel u Napulju, prethodne sezone. Ovde bi kvalitet trebalo da presudi, a on je na strani Napolitanaca. Predlažemo pobedu domaćina, i to posle prelaza 1/1, ali i bar dve lopte u mreži Kaljarija. Za kombinaciju 1/1,2+ u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 2.28.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Meridianbet iznosi 4.72.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.