Tip dana: Juventus – Inter: Hoće li Konte posoliti Juventusove rane?

U subotu je i te kako zanimljiva ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali najzanimljiviji susret 37. kola italijanske Serije A, u kom će Juventus na svom terenu dočekati Inter.
Duel između ova dva tima je na programu od 18 časova.

Juventus: Slaba sezona “stare dame”!

Malo ko je očekivao da će fudbaleri Juventusa ovoliko loše igrati u ovom šampionatu. Možda nije bilo realno da Juve dođe i do desetog vezanog Skudeta, ali niko nije očekivao da će se na samo dva kola pre kraja šampionata “stara dama” nalaziti na petom mestu na tabeli.
Ono što je svakako možda i najteže palo svim navijačima tima iz Torina je svakako to da se vrlo lako može desiti da izabranike Andree Pirla koji se blago rečeno nije snašao na klupi Juventusa, naredne sezone ne gledamo u Ligi šampiona, što apsolutno niko nije mogao ni da pretpostavi.
Ruku na srce, u prošlom kolu je još uvek aktuelni šampion Italije odigrao jedan dosta dobar meč na gostovanju kod sjajnog Sasuola, a taj duel je završen rezultatom 1:3, ali se postavlja veliko pitanje, šta bi bilo na tom susretu da je Domeniko Berardi pri rezultatu 0:0 iskoristio penal.
Bilo kako bilo, još samo dva kola je ostalo do kraja najkvalitetnijeg ranga italijanskog fudbala, a Juventusu ne preostaje ništa drugo nego da proba da zabeleži dva trijumfa, i čeka kiks nekog od timova koji se nalaze ispred njih na tabeli.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada su izabranici Andree Pirla odigrali osamnaest mečeva na svom stadionu na kojima su ostvarili trinaest trijumfa, dva remija i tri poraza, od kojih je onaj poslednji od Milana u prošlom kolu kada je bilo čak 0:3 bio svakako najbolniji.
Posle duže vremena Andrea Pirlo može da računa na sve svoje fudbalere pred kojima je izuzetno težak zadatak pošto im gostuje novi šampion Italije.

Inter: Mogu li “neroazuri” da zapečate sudbinu Juventusa?

Od samog početka je uprava Intera poručila da je primarni cilj kada je ova sezona u pitanju Skudeto. Možda je i zbog svega toga žrtvovana Liga šampiona, ali je sigurno da nema previše opravdanja za završetak najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja još u grupnoj fazi, pošto je “neroazurima” za prolazak u narednu fazu bila potrebna pobeda u poslednjem kolu na svom terenu protiv Šahtjora, ali je nažalost taj meč završen bez golova.
Tako Antonio Konte ni u svojoj drugoj uzastopnoj sezoni nije uspeo da prođe u nokaut fazu Lige šampiona, ali je sigurno da mu to svi navijači ovog kluba neće zameriti pošto je tim sa stadiona “Đuzepe Meaca” posle deset godina posta došao do naslova prvaka.
Naime, u ovom trenutku Inter ima čak trinaest bodova viška u odnosu na drugoplasiranu Atalantu, što je i više nego dovoljna bodovna zaliha.
U prošlom kolu su izabranici Antonija Kontea odigrali još jedan sjajan meč i u derbiju kola savladali Romu, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Što se tiče mečeva na strani, do sada je novi šampion Italije odigrao osamnaest mečeva u gostima, na kojima su do sada doživeli samo jedan poraz, uz čak jedanaest trijumfa, ali i šest remija.
U poslednjem međusobnom susretu u prvenstvu između Juventusa i Intera, “neroazuri” su slavili sa 2:0, dok ne treba zaboraviti da je “stara dama” eliminisala Inter iz italijanskog Kupa i to pošto su u polufinalnom dvomeču bili bolji (2:1; 0:0).

Naš predlog

Juventus igra jednu od svojih najslabijih sezona u Seriji A u ovom veku, dok Inter zaista blista ove sezone i potpuno zasluženo su došli do Skudeta.
Ipak, “stara dama” nema izbora i mora da ide na trijumf na ovom duelu iako će to biti težak zadatak, pa vam predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.30.
Ne treba ovde očekivati previše golova, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 0-2, za koju je klaionica Meridianbet pripremila kvotu 2.23.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.