Tiket dana (utorak, 18.05.2021)

tiket dana

U naredna dva dana očekuje nas vanredno kolo u Premijer ligi, pretposlednje 37. ali i finala Kupa u Francuskoj i Italiji. Zavesa se spušta i Linglong Super ligu Srbije.

Sautempton – Lids – 2,2+ @ 2.90 u Meridianbet

U sam finiš sezone oba tima ulaze u odličnoj formi. I Sautempton i Lids imaju po dve vezane pobede, s tim da su ”sveci” oba puta slavili na svom ”Sent Merisu”. Protiv Kristal Palasa i Fulama bilo je po 3:1, čime je Sautempton prekinuo niz od pet susreta u kojima su osvojili samo jedan bod. Ipak, učinak tima trenera Ralfa Hazenhitla može se u globalu oceniti kao dobar. Za razliku od ranijih sezona ”sveci” se nisu borili za opstanak, bar ne onako grčevito, a ostaće zabeleženo da su u jednom trenutku bili na prvom mestu premijerligaškog karavana. Lids je povratnik u elitu, a kako su igrali nije se primetilo da su van Premijer lige bili pune dve decenije. Marselo Bijelsa je više nego ozbiljan trener, a sada ostaje da vidimo može li uprava da isprati njegovu ambiciju. Jorkšircima je mesto u vrhu tabele, a argentinski stručnjak jedino to iželi. U prošlom kolu Lids je deklasirao Barnli na ”Turf Muru”, a to nije baš lako učiniti. U prvom delu sezone Lids je na svom ”Eland Roudu” pobedio Sautempton sa 3:0, a očekujemo da bude uspešniji i u najjužnijoj engleskoj luci. Pored dvojke dodajemo i dva gola gostiju, a koeficijent za kombinaciju 2,2+ u kladionici Meridianbet iznosi 2.90.

Kartagena – Almerija – 1x,0-3 @ 2.03 u Meridianbet

Tri kola ostala su do kraja regularnog dela sezone u španskoj Segundi. Almerija je digla ruke od direktnog plasmana u elitu i pokušaće to da ostvari preko plej-ofa. Neće biti lako to ostavriti, na to treće mesto računaju i Leganes, Rajo Valjekano, Đirona i Sporting iz Hihona, sve ekipe koje su već bile dugogodišnji šlanovi elite. Almerija će završiti na trećem ili četvrtom mestu, trenutno imaju bod više od Leganesa, ali i nešto zahtevniji raspored. U petak nisu uspeli da pobede slabi Albasete i to sa igračem više, čime su i definitivno ostali bez šansi da ugroze Majorku i Espanjol. Loš finiš je koštao Andalužane plasmana u La Ligu, na sedam poslednjih utakmica pobedili su samo jednom. Što se Kartagene tiče, njih je finiš vinuo van zone ispadanja. Oni su poraženi samo jednom u poslednjih devet kola, a u prethodna četiri imaju tri pobede. Sada su 16. sa 45 bodova, ali samo četiri više od prvog tima ispod crte. Posle Almerije igraju još sa Lugom i Đironom, timovima koji se bore za opstanak odnosno za plej-of. Zato je neophodno da ne izgube od Almerije, a kada su uspeli da pobede Espanjol u Barseoni, mogu da ostanu poraženi i od Andalužana, kojima su bod uzeli i u Almeriji. Naš predlog je dupla šansa na domaćina, uz mali broj golova, ne više od tri. Za kombinaciju 1x,0-3 u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.03.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Meridianbet iznosi 5.89.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.