IDEMO U TOKIJO! Počinju kvalifikacije za Olimpijske igre – podrži naše

Još uvek nismo sabrali sve utiske nakon što su košarkašice Srbije osvojile Evropsko prvenstvo, a već moramo da se „prebacimo“ na mušku košarku, pošto naše reprezentativce očekuju kvalifikacije za Olimpijske igre.

Beograd će od 29. juna do 4. jula. biti domaćin turnira, a Srbija će u Grupi A igrati protiv Dominikanske Republike i Filipina, dok će u Grupi B igrati Portoriko i Italija, pošto je Senegal otkazao učešće zbog problema sa koronavirusom. Samo pobednik turnira putovaće u Tokio.

A, put do Tokija je dug. A, što je još gore, Igor Kokoškov ne može da računa na sve igrače. Miloš Teodosić, Vasilije Micić, Stefan Jović, Danilo Anđušić, Aleksa Avramović, Ognjen Dobrić, Dragan Milosavljević, Nikola Kalinić, Dejan Davidovac, Nemanja Bjelica, Filip Petrušev i Boban Marjanović pokušaće da izbore plasman na Olimpijske igre.

Na jednom mestu imaćemo piliku da vidimo MVP-ja ABA lige, Evrolige i regularnog dela Evrokupa. Fali nam samo MVP NBA lige.

Primetno je da fale brojna imena, ali znate kako kažu: koga nema – bez njega se može, a u ovom slučaju i mora, jer su Igre kruna ove generacije.

Prva selekcija koja će se naći na tom putu jeste Dominikanska republika, sa kojom Srbija igra večeras u 20.15. Ono što je posebno zanimljivo jeste da se ova dva tima nikada do sada nisu susrela, pa su protivnici sigurno nepoznanica i za Igora Kokoškova.

Ali, nema sumnje da će iskusni stručnjak dobro proučiti rivala i naći slabu tačku. Još jedna lepa vest jeste da je hala otvorena i za navijače, a ako niste u prilici da uživo bodrite naše momke – možete to uraditi na sledeći način:

Kliknite OVDE, preuzmite bonus za sportsko klađenje, uložite ga na naše momke i gotovo sigurno ćete zaraditi.

Uz to, ne zaboravite da imate i sjajnu priliku da osvojite AUDI A4, a sve detalje možete saznati OVDE. Pa, ko zna, možda baš ovom mašinom krenete na neku narednu utakmicu.

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.