Tiket dana (utorak, 29.06.2021)

tiket dana

Imali smo juče dobitan tiket, a večeras nas očekuje dve poslednje utakmice u osmini finala an Evropskom prvenstvu u fudbalu, posle kojih ćemo imati kompletne parove četvrtfinala. Osim toga, ponuda je jako slaba, za utehu, neće još dugo biti tako.

Švedska – Ukrajina – 1 @ 2.55 u Meridianbet

Poslednjeg učesnika četvrtfinala saznaćemo posle duela Šveđana i Ukrajinaca. Ove dve selekcije imale su jedini cilj da prođu u nokaut fazu, a sada će jedna meču osam najboljih. Može se reći da su epilofgom zadovoljni i Ukrajinci i Skandinavci, pošto imaju lepu šansu da se probiju među osam najboljih reprezentacija Evrope. Što se tiče grupne faze, ”tri krune” su pokazale mnogo više. Šveđani su upisali dve pobede i remi na startu protiv domaćina Španije. Nakon meča bez golova sa ”furijom” u Sevilji, usledile su pobede nad Slovacima i Poljacima. Ukrajina je startovala porazom protiv Holandije u Amsterdamu, a onda je, u ključnom meču za plasman u osminu finala, savladala Severnu Makedoniju. Na kraju, u trećem kolu poraženi su od Austrije, ali je to ispalo odlično za njih, pošto su Austrijanci otišli na megdan Italijanima i ispali. Za sada se u selekciji Švedske istao sjajni Emil Forsberg, napadač Lajpciga postigao je tri od četiri gola ove reprezentacije. U selekciji Ukrajine po dva gola dali su Jaremčuk i Jermolenko. Prethodni okršaj ove dve reprezentacije imale su upravo na Evropekom prvenstvu 2012. godine, i to kada je UKrajina bila domaćin sa Poljskom. Tada je Ukrajina slavila sa 2:1, ali su obe ekipe završile nastup u grupnoj fazi, s obzirom da su tada u četvrtinale išle samo po dve prvoplasirane selekcije. Po nama, Švedska je u boljoj formi, i blagi je favorit u ovom meču. Ipak, očekuje nas neizvestan duel, u kome može presuditi jedan gol. Očekujemo da ta lopta više, završi u mreži Ukrajine. Za jedinicu se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 2.55.

Sud Amerika – Progreso – 0-2 @ 1.64 u Meridianbet

Ovo je utakmica urugvajske Aperture, a u pitanju je 8. kolo. Domaća Sud Amerika iz Montevidea vratila se u elitu posle skoro deceniju. Nije loše startovala, u prvih sedam kola ima dve pobede, remi i četiri poraza. U poslednje vreme nisu u dobroj formi, poraženi su na tri prethodne utakmice, ali su na svom terenu, u tri meča, osvojili četiri boda. Njihov rival, tim Progresa, takođe je iz Montevidea, kao i većina elitnih timova u Urugvaju. Progreso je nešto slabije započeo Aperturu, osvojio je samo četiri boda, a još uvek je bez trijumfa. U dva prethodna kola igrali su nerešeno, a Klausuru su završili u sredini tabele, na devetom mestu. Odavno se ove dve ekipe nisu sastajale, pa je teško proceniti ko je u boljoj poziciji. Domaći teren ne znači mnogo kada se igra bez publike, a i pažnja navijača usmerena je na Kupu Amerike, gde selekcija Urugvaja ima velike ambicije. Uglavnom, ne očekujemo mnogo golova, pa vam predležamo igru 0-2 gola sa kvotom 1.64 u kladionici Merdianbet.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Meridianbet iznosi 4.18.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.