Tip dana: Kujaba – Flamengo: Težak ispit za aktuelnog šampiona!

I u četvrtak je nešto slabija ponuda za klađenje, pošto je na Evropskom prvenstvu slobodan dan, ali i na “Kopa Americi” pa smo za vas ovog puta analizirali još jedan meč brazilske Serije A, i to duel između novajlije u ligi Kujabe i aktuelnog šampiona Flamenga.
Susret između ova dva tima je zakazan za 01:00h.

Kujaba: Primarni cilj je opstanak!

Kujaba je prošle godine obezdedila prvo učešće u Seriji A u svojoj istoriji, koja i nije baš preduga, pošto je ova simpatična ekipa osnovana 2001. godine.
Veoma je zanimljvo je da je Kujaba u svom prvom nastupu u Seriji B koji se desio 2019. godine zauzela odlično sedmo mesto, da bi već u narednom šampionatu završili na jednom od prva četiri mesta i ostvarili svoj dosadašnji najveći uspeh.
Svakako da će primarni cilj ovog tima u premijernoj sezoni u društvu najboljih biti opstanak u ligi, ali kako sada stvari stoje deluje da će to biti pakleno težak zadatak.
Naime, u ovom trenutku se novajlija u ligi nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli koje je nažalost i poslednje koje na kraju sezone znači selidbu u niži rang.
Do sada je Kujaba odigrala pet mečeva u ovogodišnjem izdanju Serije A na kojima nažalost nije uspela da ostvari nijedan trijumf, ali ono što je svakako dobra vest je da je tim koji je osnovan pre tačno dvadeset godina za sada doživeo samo jedan poraz.
Pored toga Kujaba je čak četiri puta remizirala, što se uostalom desilo i u prošlom kolu kada su na gostovanju kod Sport Resifea odigrali bez golova.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je ovaj ambiciozni klub odigrao samo jedan meč na svom terenu na kom je uspeo da remizira sa Hunvetudom, a taj duel je završen rezultatom 2:2.

Flamengo: Partije ispod svih očekivanja!

Flamengo je dvostruki uzastopni šampion Brazila i nema nikakve sumnje da je ova ekipa i ovog puta glavni favorit za osvajanje naslova prvaka, ali je nekako utisak da će to biti dosta teži zadatak nego u prethodne dve sezone, iako ni tada klub sa “Marakane” nije na najbolji mogući način startovao u prvenstvu.
Naime, aktuelni šampion se trenutno mimo svih očekivanja nalazi tek na desetom mestu na tabeli sa samo devet osvojenih bodova, što je premalo svakako, ukoliko ovaj tim i ove sezone želi da odbrani šampionsku titulu, što je svakako ponovo primarni cilj.
Do sada su izabranici Rožerija Senija odigrali samo pet mečeva na kojima su ostvarili tri trijumfa, ali i dva poraza, od kojih se poslednji desio u prošlom kolu, ali je svakako bio poprilično neočekivan pošto su fudbaleri Flamenga poraženi na gostovanju kod novajlije Huventuda, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Naravno, ne treba zaboraviti da je ova ekipa na tom ali i na nekoliko prethodnih duela igrala bez nekoliicine odsutnih igrača koji su sa svojim reprezentacijama na “Kopa Americi”, a svakako da tu pre svih mislimo na Gabriela Barbosu i Ribeira koji su članovi Brazila, De Araskaetu koji je naravno reprezentativac Urugvaja, ali i za Mauricija Islu koji brani boje Čilea.
Ono što je ipak dobra stvar je što je Flamengo i pored svih tih izostanaka pre dva kola, ruku na srce uz dosta muke, uspeo na svom terenu da savlada Fortalezu, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Kada su u pitanju mečevi na gostovanjima, do sada je aktuelni šampion odigrao samo jedan meč na strani, i to u prošlom kolu, a već smo pominjali da je tada Huventud odneo pobedu (1:0).

Naš predlog

Kujaba će učiniti sve da ne izgubi na ovom susretu, ali smo mišljenja da se oni tu baš i ne pitaju previše, pošto je Flamengo apsolutni favorit iako im fali pregršt fudbalera koji su sa svojim reprezentacijama na “Kopa Americi”. Hrabro vam preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.49.
Za očekivati je da izabranici Rožerija Senija postignu makar dva gola na ovom meču, pa vam predlažemo da odigrate igru G2+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.69.
Za kraj, mišljenja smo da će gosti od prvog minuta krenuti ofanzivno ka golu Kujabe, zbog čega vam predlažemo da probate sa prelazom 2-2 za koji je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 2.22.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.