DA LI SI SPREMAN?! Iskoristi FANTASTIČNE kvote i dokaži da si iskusni kladioničar

Možda još uvek nema evropskih velikana na sceni, ali znate da nam kvalifikacije za Ligu šampiona uvek donosu mnogo uzbuđenja i još više golova! A, takvi uslovi su idealni za sastavljanje tiketa, zar ne?

Danas na programu imamo četiri utakmice kvalifikacija, što je sasvim dovoljno za “sigurica” tiket.

U to ime najbolja kladionica na ovim prostorima rešila je da časti sve kladioničarske duše – SPREMITE SE DA ODMAH ZGRABITE 500 RSD I ODIGRATE ŠAMPIONSKI TIKET. Toliko je jednostvano – registrujte se OVDE i automatski dobijate 500 RSD da odigrate tiket.

I ne samo to – na sajtu kladionice Meridian čekaju vas NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI, ali i 200% BONUSA kada uplatite prvi depozit.

Posetiti meridianbet.rs, istražite najbogatiju sportsku ponudu i – prepustite se čarima klađenja i fudbala!

A, evo šta nas to čeka ove srede.

KAIRAT – MAKABI HAIFA

Iako dolaze iz dalekih zemalja, odnosno Kazahstana i Izraela, znamo da su ova imena dobro poznata svim istinskim ljubiteljima fudbala. U prvoj utakmici rezultat je bio 1:1, što znači da prostora za kalkulacije nema, a to ujedno garantuje i vrhunski fudbal. Računajući sva takmičenja, oba tima igraju uz dosta oscilacija, pa je kazahstanska ekipa u poslednjih pet utakmica upisala tri pobede i dva remija. Slično je igrao i Makabi, koji je upisao dve pobede, dva remija i jedan poraz. A, šta kažu bukmejkeri? Kairat je ipak favorit, pa vas čeka sjajna kvota 2.25, ali ne zaboravite i na DUPLU ŠANSU – tu vas tek čekaju fantastične kvote!

Utakmica je posebno zanimljiva domaćim ljubiteljima fudbala, ili bolje rečeno navijačima Crvene zvezde, jer će se beogradski tim u drugom kolu sastati sa boljim iz ovog duela.

ALAŠKERT – KONAS KVEJ

Posle 2:2 u prvom meču, vreme je za novu borbu i odluku o plasmanu u novu rundu, što znači da se sve tek rasplamsava! Izuzev tog remija, oba tima su u seriji pobeda. Alaškert je upisao četiri vezane pobede, dok Konas Kvej ima tri pobede i remi, tako da su i jedni i drugi u dobroj formi. Ali, ako više verujete u Alaškert, u Meridianu vas čeka kvota 1.55, dok je za iks kvota 3.90. Dakle, znate šta vam je činiti.

NEFČI – DINAMO TBILISI

Ova imena svi dobro znate, zar ne? Pnovo su “upleteni” navijači Crvene zvezde, koji dobro pamte 2009. godinu, ali daleko smo od nje. Vreme je za nove bitke. Nefči je, očekivano ili ne, slavio u prvoj utakmici, na gostujućem terenu i to rezultatom 2:1, pa su I u revanšu favoriti, a da li će tu ulogu i opravdati – ostaje da vidimo.  Ako verujete u njih, iskoristite kvotu 2.05, a ako mislite da Dinamo može prirediti iznenađenje, čeka vas kvota 3.50.

LEGIJA – BODO

Poslednja, ali ne i manje važna ili manje uzbudljiva utakmica za danas. Poljaci na svom terenu dočekuju Bodo, pošto su u prvoj utakmici slavili 3:2 i stekli prednost. Da li je dovoljna – ostaje da vidimo. Sudeći po trenutnoj formi, Legija prosto “mora” da dobije I ovaj duel, jer se njihovi rivali nalaze u rezultatskim problemima. U poslednjih pet utakmica u svim takmičenjima upisali su tri poraza, pobedu i remi, pa je jasno ko je favorit.  Shodno tome, bukmejkeri Meridiana su pripremili fantastične kvote. Kec je 2.10, dvojka 3.30, a iks 3.40. Pa, na vama je da izaberete!

*Napomena: Kvote su podložne promenama

7 Comments

  1. Ove srede sjajna ponuda u Meridianu…vrhunske kvote,izuzetni bonusi…ponuda najraznovrsnija…Treba se ovo iskoristiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.