Tiket dana (sreda, 14.07.2021)

tiket dana

Večeras nas očekuje ostatak revanš utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Biće zanimljivih duela, posebno je interesantan onaj u Kazahstanu, gde Kairat dočekuje Makabi iz Haife, a bolji iz dvomeča kazahstanskog i izraelskog prvaka naredne sedmice igraće protiv Crvene zvezde.

Legija – Bode/Glimt – 1x,GG @ 2.09 u Meridianbet

Poljski pampion završio je veliki deo posla oko plasmana u narednu rundu u prvoj utakmici i Norveškoj. Slavila je Legija sa 3:2 i pred revanš u Varšavi veliki je favorit za prolaz dalje. Da je Bode u onoj prošlogodišnjoj formi, ni ova prednost ne bi bila tako značajna, ali norveški tim je, u neku ruku, samo senka prošlogodišnjeg. Istina, prvak ove skandinavske zemlje nalazi se na drugom mestu, ali sa pet bodova manje od Moldea, dok su na prethodnih pet utakmica u prvenstvu pobedili samo jednom. U zao čas je Bode upao u krizu i eventulani uspeh u Poljskoj mogao bi da ih vrati na pravi put. Legija još nije startovala u prvenstvu svoje zemlje, njih su kvalifikacije zatekle u pripremnom periodu, a ranijih godina im se često dešavalo da podbace u prvim kvalifikacionim kolima i završe evropski put pre nego što je i počeo. Smatramo da Poljaci neće ispustiti ovakvu prednost, pa vam pred revanš predčažemo duplu šansu 1x uz bar po gol na obe strane. Norveđani nemaju ša da brane i moraće da napadnu svog domaćina. Za kombinaciju igara 1x,GG u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.09.

Kairat – Makabi Haifa – x2,0-2 @ 2.60 u Meridianbet

Posle prvih 90 minuta u Izraelu Kairat može da bude zadovoljniji. Šampion Kazahstana doneo je izvanrednih 1:1 iz Haife, ali to ne znači da su završili posao. Jako je zanimljiv podatak da su se ove dve ekipe sastale i prošlog leta u kvalifikacijama, tada za LIgu Evrope, a dalje je prošao izraelski tim. Istina, tada se igrao samo jedan meč, a Makabi je u Haifi slavio sa 2:1. Pošto je i prva utakmica igana kod Makabija, ovo je prvi put da Izaelci odlaze u Almati. Kairatu je prvenstvo u toku, oni su posle 19 odigranih kola na trećem mestu, imaju pet bodova zaostatka za vodećim Tobolom, a četiri za Astanom. Ima dovoljno vremena da nadoknade zaostatak, ali je prvenstvo Kazahstana sve kvalitetnije i nije lako dobiti ni timove iz donjeg dela tabele. Makabiju prvenstvo startuje tek krajem avgusta, ali će zato kroz desetak dana odigrati meč super kupa protiv imenjaka iz Tel Aviva. Zbog učinka u prvom meču Kairat jeste blagi favorit, ali mi smatramo da Makabi neće izgubiti u Almatiju. Predlažemo vam duplu šansu na goste, a uz to dodajte i mali broj golova, najviše dva. Za kombinaciju igara x2,0-2 u kladionici Meridianbet kvota je 2.60.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kaldionici Meridianbet iznosi 5.43.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.