Tip dana: Defensa i Hustisija – Flamengo: Aktuelni osvajač Kopa Sudamerikana protiv jednog od najvećih favorita za titulu prvaka Južne Amerike!

U sredu je nešto slabija ponuda za klađenje, pa smo za vas ovog puta analizirali prvi meč osmine finala Kopa Libertadores u kom će aktuelni osvajač Kopa Sudamerikane Defensa i Hustisija na svom terenu dočekati Flamengo.
Susret između ova dva tima je zakazan za 02:30h.

Defensa i Hustisija: Koji su dometi ovog tima?

Sećate se sigurno svi da je Defensa i Hustisija prošle godine došla do trofeja u Kopa Sudamerikani, a nekako je utisak da je za to bio najzaslužniji tadašnji trener ovog tima Ernan Krespo, koji je u međuvremenu preuzeo Sao Paulo, gde se za sada nažalost baš i nije proslavio.
Sa dobrim partijama je ovaj argentinskim tim nastavio i u daleko kvalitetnijem takmičenju, a nekako najbolji pokazatelj za to je i podatak da je Defensa i Hustisija bez većih problema uspela da dođe do plasmana u nokaut fazu Kopa Libertadores.
Naime, ovaj tim je grupnu fazu završio na drugom mestu na tabeli iza neprikosnovenog Palmeirasa, koji je između ostalog prošle sezone i došao do trofeja u najkvalitetnijem klupskom takmičenju Južne Amerike.
Zanimljivo je da su Defensa i Palmeiras odigrali jedan spektakularan meč u grupnoj fazi, kada smo videli čak sedam golova, a pobednik je tada bila ekipa Defense koja je slavila na gostovanju kod brazilskog tima sa 3:4, u vrlo verovatno najboljem meču dosadašnjeg toka turnira.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je aktuelni osvajač Kopa Sudamerikana odigrao tri duela na svom terenu i ima polovičan učinak, pošto su ostvarili jedan trijumf, jedan remi, ali i jedan poraz.
Za kraj, valja napomenuti da je Defensa i Hustisija u Liga Kupu Argentine igrala jako loše pošto su na kraju regularnog toka takmičenja zauzeli tel jedanaesto mesto.

Flamengo: Očekivali smo dosta više ove sezone!

Mora se priznati da smo od Flamenga dosta više očekivali na startu ove sezone, makar kada se radi o najkvalitetnijem rangu brazilskog fudbala.
Naime, aktuelni šampion Brazila se trenutno nalazi na osmom mestu na tabeli uz čak deset bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Palmeiras, što je zaista ogromna razlika, ali ono što svakako treba napomenuti je da Flamengo ima čak dva meča manjka u odnosu na lidera na tabeli, pa bi sa dva očekivana trijumfa prišao Palmeirasu na samo četiri boda zaostatka što i jeste podnošljiva razlika ako uzmemo u obzir koliko loše ekipa sa “Marakane” igra u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije A.
Cenu loših rezultata je platio legendarni Rožerio Seni, a na njegovo mesto je postavljen Renato Gaučo, koji će sasvim sigurno imati pakleno težak zadatak.
Što se tiče Kopa Libertadores, svakako da je najvažnije da je Flamengo uspeo da dođe do plasmana u nokaut fazu i to pošto su fudbaleri ovog tima na kraju zauzeli prvo mesto na tabeli, i to sa skorom od tri trijumfa i tri remija, ali i sa dvanaest osvojenih bodova, što je za dva boda više od drugoplasiranog Veleza.
Inače, kada su u pitanju mećevi na gostovanjima, do sada je aktuelni šampion Brazila odigrao tri meča na strani i za sada ima dosta dobar utisak, pošto su izabranici Renta Gauča ostvarili dva trijumfa van svog terena ali i jedan remi.
Ono što za kraj treba napomenuti je podatak da Flamengo posle duže vremena može da računa i na reprezentativce koji su bili na “Kopa Americi” pa je sigurno da je tim sa “Marakane” blagi favorit na ovom duelu.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme, utisak je da su fudbaleri Flamenga i pored toga što ne igraju baš najbolje u poslednje vreme favoriti na ovom duelu, zbog čega vam savetujemo da odigrate dvojku koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.85.
Takođe, mišljenja smo i da bi gostujuća ekipa mogla da postigne makar dva gola na ovom duelu, zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom G2+ koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.05.
Za kraj, može se vrlo lako desiti da ovo bude efikasan meč bez obzira što je ulog ogroman, pa vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.94.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.