Tip dana: Baija – Flamengo: Aktuelni šampion na teškom ispitu!

U nedelju je poprilično zanimljiva ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali jedan meč iz brazilske Serije A, koja je nikad zanimljivija. Ovoga puta je u pitanju duel između Baije i Flamenga, a sve to u sklopu dvanaestog kola brazilskog šampionata.
Meč između ova dva tima je zakazan za 23:15h.

Baija: Sjajne partije na startu sezone!

Kada se sve sabere i oduzme nema nikakve sumnje da svi navijači Baije imaju pregršt razloga za zadovoljstvo kada je ova sezona u pitanju.
Naime, ova ekipa se trenutno nalazi na sedmom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na šestoplasiranu Cearu, koja ruku na srce ima i meč viška pošto su sinoć savladali Atletiko Paranense.
Do sada je Baija odigrala jedanaest mečeva u sezoni na kojima su ostvarili pet trijumfa, dva remija i četiri poraza, a u prošlom kolu je ovaj simpatični tim poražen na gostovanju kod Sao Paula, kada je bilo 0:1.
Na poslednjih pet mečeva Baija je doživela čak tri poraza, ali i dva trijumfa, pošto su pre tog poraza od Sao Paula, vezali pobede nad Šapekoenseom i Huventudom, a zanimljivo je da su oba tima prošle sezone igrala u Seriji B, što znači da je Baiji išao raspored na ruku.
Kada su u pitanju mećevi na domaćem terenu do sada je sedmoplasirana ekipa na tabeli odigrala šest susreta na svom terenu na kojima su ostvarili tri trijumfa, jedan remi i dva poraza.
Inače, u poslednjem međusobnom duelu sa Flamengom koji je odigran krajem prošle godine, tim sa “Marakane” je slavio u jednom fenomenalnom susretu koji je završen rezultatom 4:3.
Zanimljivo je da je na dva prethodna međusobna susreta između Baije i Flamenga palo čak petnaest golova, pa nas po svemu sudeći goleada očekuje i ovog puta.

Flamengo: Očekivali smo dosta više!

Flamengo je dvostruki uzastopni šampion Brazila i utisak je da je ova ekipa i ovog puta jedan od glavnih favorita za osvajanje naslova prvaka, ali nekako se čini da to neće biti toliko lako kao što je to bio slučaj u prethodne dve godine, iako je primera radi jedna od najpoznatijih brazilskih ekipa prošle sezone do trofeja stigla u poslednjem kolu.
Naime, u ovom trenutku se aktuelni šampion Brazila nalazi tek na devetom mestu na tabeli, ali ono što i te kako valja napomenuti je podatak da Flamengo ima dva meča manjka od gotovo svih ekipa u najkvalitetnijem rangu brazilskog fudbala, a od pojedinih čak i tri.
Zanimljivo je da aktuelni šampion trenutno ima čak deset bodova manjka u odnosu na vodeći Palmeiras koji igra fantastično u poslednje vreme.
Ono što je bio veliki problem za Flamengo je što je nekolicina fudbalera bila odsutna zbog “Kopa Amerike”, a kako se situacija u timu stabilizovala, tako je i ovaj tim ostvario trijumf u prošlom kolu i to na svom terenu protiv Šapekoensea, kada je bilo 2:1.
Do sada su izabranici Renata Gauča, koji je nedavno zamenio Rožerija Senija odigrali devet mečeva u prvenstvu na kojima su ostvarili pet trijumfa i četiri poraza, bez remija.
Inače, kada se radi o mečevima na gostujućim terenima, do sada je aktuelni šampion odigrao samo tri meča na strani na kojima je upisao jedan trijumf, ali i dva poraza.

Naš predlog

Baija igra iznad svih očekivanja, dok Flamengo po tradiciji dosta slabo ulazi u prvenstvo, ali kako vreme prolazi aktuelni šampion pruža sve bolje partije. To je između ostalog bio slučaj i prošle sezone, pa vam zbog svega toga savetujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.00.
Mišljenja smo da će gosti postići makar dva gola na ovom duelu, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom G2+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.13.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.