NAJVEĆE KVOTE NA SVETU TE ČEKAJU U MERIDIANU: Partizan 2.37, Galatasaraj 2.15!

Fudbal je i dalje glavna tema, a ovog puta u glavnim ulogama su fudbaleri Partizana, koji se nalaze na velikom ispitu. Kvalifikacije za Ligu konferencija su i dalje u toku, a to znači da nas čeka još mnogo uzbudljivih utakmica, što je idealna prilika i da sastavite jedan tiket. 

Ono što je posebno zanimljivo jeste da ćemo Partizan ovog puta gledati u pomalo “čudnom” terminu, odnosno od 22.30 časova, pošto će gostovati Santa Klari, ali verujemo da ćete se vi pripremiti na vreme! 

A, šta tačno podrazumevamo pod pripremama? Pa, pre nego što se smestite u svoje udobne fotelje i preuzmete daljinski upravljač, najpre probajte da spojite lepo i korisno i to tako što ćete kliknuti OVDE, preuzmite POKLON TIKET od 500 RSD, a onda se prepustite čarima NAJVEĆIH KVOTA NA SVETU

Na meridianbet.rs vas čeka sjajna ponuda za klađenje, ali i neverovatni bonusi, pa tako možete iskoristiti i BONUS NA PAROVE, koji iznosi i do 2000%, ali i BONUS NA DEPOZIT, koji iznosi 200%

To je prilika koja se ne propušta, ali nemojte nam verovati na reč – proverite i sami! A, šta je to što nas čeka ovog četvrtka?

SANTA KLARA – PARTIZAN, DVOJKA 2.37

Četvrtak, 22.30

Fudbaleri Partizana odlično su startovali novu sezonu, ali sada se nalaze na velikom ispitu. Malo ih deli od plasmana u Ligu konferencija, a upravo u ovom dvomeču ćemo videti od čega su satkani izabranici Aleksandra Stanojevića. 

Partizan i Santa Klara se do sada nisu sastajali, pa su Portugalci potpuna nepoznanica, što znači da ćemo gledati i te kako zanimljiv duel. Nakon utakmica protiv Sočija, kao i mečeva u domaćem prvenstvu, navijači Partizana su i te kako optimisti kada se radi i o ovom dvomeču, te se uzdaju u svoje miljenike. 

Partizan svakako jeste favoritu u ovom duelu, po svim parametrima, pa su bukmejkeri Meridiana i za ovaj duel spremili NAJVEĆE KVOTE NA SVETU

RANDERS – GALATASARAJ, DVOJKA 2.15

Četvrtak, 19.00

I u Ligi Evrope nas čeka pravi spektakl, a večeras se sastaju danski Randers i turski Galatasaraj, koji do sda nisu igrali u međusobnim duelima. 

Kada se radi o formi ekipa, čini se da su Danci na sjajnom putu, u poslednjih deser mečeva upisali su tri remija i čak sedam pobeda, računajući sva takmičenja, pa je jasno da u sjajnom raspoloženju dočekuju Galatasaraj.

Na drugoj strani, turski tim ove sezone igra sa određenim oscilacijama, pa je nakon osam vezanih pobeda, upisao dva poraza i ispao iz kvaliikacija za Ligu šampiona. 

Ali, od Lige Evrope se sigurno neće tako lako oprostiti. Bukmejkeri Meridiana procenjuju da je turski tim ipak favorit, pa vas na njihovu pobedu čeka kvota 2.15, dok je kec 3.30 a iks 3.25.

*Napomena: Kvote su podložne promenama

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.