Tiket dana (četvrtak, 19.08.2021)

tiket dana

Mnogo utakmica je danas na programu. Radi se o prvim mečevima plej-ofa za Ligu Evrope i Ligu konferencija, pa treba biti oprezan, pošto je u toku kvalifikacija bilo mnogo iznenađenja.

KuPS – Union Berlin – 2,2+ @ 1.59 u Meridianbet

Možda za neki drugi nemački tim plasman u Ligu konferencija ne bi bio toliko važan, ali ne i za Union. Ova ekipa u Finskoj igra svoj prvi meč u evropskim kupovima, i sigurni smo da će dati sve od sebe da budu deo Evrope bar do novogodišnjih praznika. Na stranu to što je Union odličan tim, videli smo to i u prvom kolu novog prvenstva Bundeslige, a dodatno su se pojačali u odnosu na prethodnu sezonu u kojoj su ostvarili istorijski uspeh plasmanom u kvalifikacije za Ligu konferencija. Koeficijent kluba je nizak, pa zato moraju da prođu jedan krug kvalifikacija, dok je nemački odličan, pa su preskočili prva tri. Ne verujemo da će imati težak posao protiv finskog KuPS-a, već da će odmah u Kuopiju rešiti sve dileme oko plasmana u grupu. KuPS je solidan tim, prebrodio je već tri prepreke u kvalifikacijama. Izbacili su Noah, Vorsklu i Astanu, pa se svakako ne smeju potceniti. Nemci nikoga ne potcenjuju, a hendikep za KuPS je to što ne mogu igrati na svom terenu, već Berlince dočekuju u Helsinkiju. Ubeđeni smo u dvojku, uz bar dva gola gostiju. Za 2,2+ u kladionici Meridianbet kvota je 1.59.

Mura – Šturm – 2 @ 1.80 u Meridianbet

Nekako su se odužile ove kvalifikacije za tim iz Murske Sobote. Nisu fudbaleri Mure navikli na ovoliki broj utakmica u ovom periodu, pa je logično da ih polako stiže i umor. Kao šampioni Slovenije krenuli su od kvalifikacija za Ligu šampiona. U prvom kolu su dva puta pobedili prvaka Severne Makedonije, ekipu Škendije iz Tetova, ali su u drugom naleteli na bugarski Ludogorec. Nije Mura razočarala protiv legije stranaca iz Razgrada, u prvom meču bilo je 0:0, a pet minuta pre kraja revanša u Bugarskoj 1:1. Ipak, finiš je pripao ”Ludoj šumi” i Bugari su otišli dalje, a Mura se preselila u kvalifikacije za Ligu Evrope. Rival im je bio litvanski Žalgiris, a samo jedan gol je pao u dva meča. Dali su ga Slovenci na gostovanju u Kaunasu. Sada je evropska jesen obezbeđena, a protiv Šturma pokušaće da to bude u grupnoj fazi Lige Evrope. Austrijanci su, svakako, favoriti za prolaz, u prvih nekoliko kola Bundeslige pokazali su odličnu formu, pa su pre par dana ubedljivo pobedili i LASK u Lincu. U Mursku Sobotu crno-beli iz Graca dolaze po trijumf i mi smatramo da će uspeti da ga ostvare. Predlažemo vam dvojku, a za nju se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 1.80.

Bazel – Hamarbi – 1,3+ @ 2.17 u Meridianbet

Fudbaleri Bazela su dočekali da moraju igrati tri kruga kvalifikacija da bi igrali Ligu konferencija, a pre nekoliko godina bili su učesnici Lige šampiona. Vremena se menjaju, ali tim sa Sent Jakob parka se polako vraća. Početak sezone bio je odličan, u kvalifikacijama su zabeležili sve četiri pobede, po dve protiv albanskog tima Partizani i mađarskog Ujpešta, a poslednja prepreka do grupne faze je švedski Hamarbi. U švajcarskoj ligi sve samo pobede i to veoma ubedljive, pa iz tri kola imaju devet bodova i gol razliku 13:2. Čak su raspucani bili i u Kupu, ali je rival ionako bio nedorastao. Hamarbi je uspeo da eliminiše Maribor, sa dve pobede, a onda i Čukarički, i to posle minusa od dva gola iz Beograda. Videli smo da je to dobar tim, ali lako ranjiv. Ni u domaćem prvenstvu Hamarbi ne predstavlja neku veliku snagu, trenutno su tek na petom mestu, a do Evrope su stigli osvajanjem kupa ove zemlje. Napadi su bolji deo oba tima, pa smo ubeđeni u dosta pogodaka u ovom meču. Naravno, trijumf Bazela ne dolazi u pitanje, a kombinovali smo ga sa tri gola ukupno. Za 1,3+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.17.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Meridianbet iznosi 6.21.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.