Najava i analiza: Serija A, 4. kolo: Sudar dva najtrofejnija italijanska tima!

Ovog vikenda su na programu mečevi četvrtog kola italijanske Serije A koje nam sa sobom donosi pregršt zanimljivih susreta. Svakako, najzanimljivije će biti u Torinu gde će fudbaleri Juventusa dočekati Milan, što će ujedno biti i susret između dva najtrofejnija italijanska tima. Pored toga, izdvajamo duele između Intera i Bolonje, Verone i Rome, ali i Udinezea i Napolija što će ujedno biti i poslednji susret četvtog kola najkvalitetnijeg ranga italijanskog fudbala.

Sasuolo – Torino – 1 @ 2.00 u Mozzart

Prvi meč četvrtog kola italijanske Serije A se igra u Ređo Emiliji gde će fudbaleri Sasuola dočekati Torino. Izabranici Alesija Dionizija su u prošlom kolu odigrali odličan meč na gostovanju kod Rome ali su nažalost poraženi golom u poslednjim trenucima susreta, međutim, ono što treba napomenuti je da su fudbaleri Sasuola propustili ogroman broj izglednih prilika za postizanej gola, pa je nekako utisak da bi već na ovom meču moralo da im se vrati za te silne promašaje.
U goste im dolazi Torino koji je u prošlom kolu ostvario prvi trijumf u prvenstvu, pošto su popularni “bikovi” na svom terenu deklasirali Salernitanu, a taj duel je završen rezultatom 4:0.
Poznato je koliko je tim Sasuola dobar domaćin zbog čega mu i dajemo prednost na ovom duelu i savetujemo vam da odigrate jedinicu koju kladionica Mozzart plaća sa kvotom 2.00.

Đenova – Fiorentina – 3+ @ 1.91 u Meridianbet

Prvi meč subotnjeg programa se igra na “Marasiju” gde će fudbaleri Đenove dočekati Fiorentinu. Popularni “grifoni” se posle tri odigrana kola nalaze na trinaestom mestu na tabeli, a do sada je ova ekipa ostvarila samo jedan trijumf, i to u prošlom kolu na gostovanju kod Kaljarija, nakon velikog preokreta, pošto su Sardi vodili sa 2:0, ali je onda Đenova postigla čak tri gola i došla do prve pobede u sezoni.
Sa druge strane, Fiorentina u lepom raspoloženju dolazi u Đenovu pošto su Dušan Vlahović i drugari u prošlom kolu slavili na gostovanju kod Atalante, a taj duel je završen rezultatom 1:2.
Nekako miriše da bi ovo mogao da bude jedan meč koji će nam doneti baš dosta golova, pa vam zato savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 1.91.

Inter – Bolonja – 1-1 @ 1.95 u Mozzart

Fudbaleri Intera su sredinom nedelje startovali u Ligi šampiona i odmah na startu doživeli poraz od Real Madrida, pošto je taj duel završen rezultatom 0:1, uz konstataciju da su izabranici Simonea Inzagija propustili pregršt idealnih prilika za postizanje gola, što je kraljevski klub i te kako umeo da kazni.
Što se Serije A tiče u prošlom kolu su “neroazuri” remizirali na gostovanju kod Sampdorije u jednom sjajnom duelu koji je završen rezultatom 2:2.
Bolonja igra sjajno na startu prvenstva, pošto se posle tri odigrana kola izabranici Siniše Mihajlovića nalaze na šestom mestu na tabeli uz samo dva boda manje u odnosu na prvoplasirane ekipe na tabeli.
U prošlom kolu je Bolonja slavila na svom terenu protiv Verone i to minimalnim rezultatom, čime su fudbaleri ovog tima još jednom pokazali da su jedan od najboljih domaćina u ligi.
Ipak, veliku prednost u ovom duelu dajemo Interu pa vam savetujemo da probate sa prelazom 1-1 koji kladionica Mozzart plaća sa kvotom 1.95.

Salernitana – Atalanta – 4+ @ 2.31 u Meridianbet

Salernitana je u ova četiri kola pokazala da će biti jedan od glavnih kandidata za selidbu u niži rang. Naime, ekipa za koju je nedavno potpisao Frenk Riberi se u ovom trenutku nalazi na poslednjem mestu na tabeli, pošto je na tri meča doživela sva tri poraza uz čak jedanaest primljenih golova, što dalje znači, da tim iz Salenta u proseku prima skoro četiri gola po meču što je svakako katastrofalan podatak.
Što se tiče Atalante, deluje da tim iz Bergama na startu prvenstva nije na svom prepoznatljivom nivou, pošto se ova ekipa trenutno nalazi na desetom mestu na tabeli uz samo jedan trijumf u prva tri kola šampionata.
U prošlom kolu su izabranici Đanpjera Gasperinija mimo svih očekivanja poraženi na svom terenu od Fiorentine, a taj duel je završen rezultatom 1:2.
Ipak, kada je ovaj duel u pitanju smatramo da je Atalanta zaista veliki favorit, uz konstataciju da bi ovo morao da bude i meč sa dosta golova, pa vam savetujemo da odigrate igru 3+ za koju je Meridianbet pripremio fantastičnu kvotu 2.31.

Empoli – Sampdorija – GG @ 1.65 u Mozzart

Prvi meč nedeljnog programa kada je Serija A u pitanju se igra u Toskani gde će fudbaleri Empolija na svom stadionu dočekati ekipu Sampdorije.
Posle tri odigrana kola se novajlija u ligi nalazi na dvanaestom mestu na tabeli uz tri osvojena boda do kojih su mimo svih očekivanja došli na gostovanju kod Juventusa, kada je bilo 0:1.
U prošlom kolu je tim iz Toskane poražen na svom terenu od Venecije, a taj duel je završen rezultatom 1:2.
U goste im dolazi Sampdorija koja još uvek nema trijumf u sezoni, ali daleko od toga da su Đenovljani igrali loše u prva tri kola, već im ni raspored nije bio preterano naklonjen. U prošlom kolu je Sampa u sjajnom meču remizirala na svom terenu protiv Intera, a taj duel je završen rezultatom 2:2.
Kada je ovaj susret u pitanju, smatramo da je nekako najrealnija prognoza da oba tima postignu makar po jedan gol na ovom duelu pa vam savetujemo da probate sa igrom GG koju Mozzart ceni sa kvotom 1.65.

Venecija – Specija – 1 @ 2.49 u Meridianbet

Venecija se posle baš dosta vremena vratila u Seriju A i svakako da će primarni cilj ovog kluba biti opstanak u društvu najboljih što će svakako biti izuzetno težak zadatak.
U prošlom kolu je ovaj tim slavio na gostovanju kod Empolija kada je bilo 1:2, što je bila prva pobeda u sezoni za novajliju u ligi.
Sa druge strane i Specija ima potpuno iste ciljeve kao i Venecija, a trenutno se ovaj tim nalazi na osamnaestom mestu na tabeli uz samo jedan osvojen bod, što je zaista premalo.
U prošlom kolu je ova ekipa poražena na svom terenu od Udinezea, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Što se ovog susreta tiče, smatramo da će Venecija upisati i drugi trijumf u šampionatu pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je Meridianbet pripremio sjajnu kvotu 2.49.

Lacio – Kaljari – 3+ @ 1.50 u Mozzart

U četvrtak su fudbaleri Lacija u prvom kolu grupne faze Liga Evrope poraženi na gostovanju kod Galatasaraja, a taj duel je završen rezultatom 1:0. Ipak, valja napomenuti da Lacijalima Liga Evrope ove sezone nije u prvom planu, već Serija A gde će nebesko-plavi pokušati da izbore plasman u Ligu šampiona, što neće biti nimalo lak zadatak.
Nakon tri odigrana kola izabranici Maurisija Sarija se nalaze na sedmom mestu na tabeli a u prošlom kolu je ova ekipa doživela prvi poraz u sezoni, i to na gostovanju kod Milana kada je bilo 1:0.
U goste im ovog puta stiže Kaljari koji je u prošlom kolu prokockao veliku prednost, pošto je vodiosa 2:0 na svom terenu protiv Đenove, a na kraju izgubio 2:3.
Vrlo lako se može desiti da ovo bude jedan meč sa dosta golova zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom 3+ za koju je Mozzart pripremio kvotu 1.50.

Verona – Roma – 2 @ 1.89 u Meridianbet

Verona je katastrofalno započela ovaj šampionat a cenu loših rezultata je platio Euzebio Di Frančesko, koji je nakon otkaza u Kaljariju dobio otkaz i u timu iz grada ljubavi.
U prošlom kolu je Verona poražena na gostovanju kod Bolonje, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
U goste Veroni dolazi Roma koja igra fantastično od kako je na klupu ovog tima seo legendarni Žoze Murinjo. Naime, “vučica” se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli uz maksimalnih devet osvojenih bodova, a u prošlom kolu su Rimljani slavili na svom terenu protiv Sasuola, i to golom El Šaravija u poslednjim trenucima susreta.
Inače, u četvrtak je Roma slavila i u prvom meču Lige Konferencija, pošto su na svom terenu deklasirali CSKA iz Sofije sa 5:1.
Smatramo da će izabranici Žozea Murinja nastaviti sa sjajnom serijom i na ovom susretu i hrabro vam predlažemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.89.

Juventus – Milan – 1 @ 2.25 u Mozzart

Derbi kola, ali i jedan od najvećih derbija italijanskog fudbala se igra u Torinu gde će fudbaleri Juventusa dočekati Milan.
“Stara dama” na tri odigrana susreta ne zna za trijumf, a u prošlom kolu je ova ekipa poražena i na gostovanju kod Napolija kada je bilo 2:1.
Ipak, sredinom nedelje su izabranici Masimilijana Alegrija u okviru prvog kola Lige šampiona slavili na gostovanju kod Malmea, a taj duel je završen rezultatom 0:3.
Što se tiče Milana, i “rosoneri” su posle sedam godina izborili učešće u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju gde su u prvom kolu poraženi od Liverpula sa 3:2, u jednom zaista sjajnom susretu.
Ipak, kada je Serija A u pitanju, izabranici Stefana Piolija su za sada maksimalni, a u prošlom kolu su u derbiju slavili protiv Lacija sa 2:0.
Smatramo da je konačno došlo vreme za prvu pobedu “stare dame” u Seriji A ove sezone, pa vam predlažemo da odigrate jedinicu koju kladionica Mozzart plaća sa kvotom 2.25.

Udineze – Napoli – 3+ @ 1.87 u Meridianbet

Poslednji meč četvrtog kola italijanske Serije A se igra u Udinama gde će fudbaleri Udinezea dočekati Napoli. Kada se sve sabere i oduzme utisak je da su “zebre” iz Udina jedno od najprijatnijih iznenađenja ovogodišnjeg izdanja italijanske Serije A, pošto se trenutno ova ekipa nalazi na sjajnom petom mestu na tabeli uz sedam osvojenih bodova, što znači da izabranici Luke Gotija još uvek ne znaju za poraz u Seriji A.
U prošlom kolu je ova ekipa slavila na nimalo lakom gostovanju kod Specije, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Što se tiče Napolija, izabranici Lučana Spaletija su za sada maksimalni pošto na tri susreta imaju isto toliko trijumfa, a posebno treba izdvojiti pobedu u prošlom kolu nad Juventusom, kada je bilo 2:1, iako je “stara dama” prva došla do vođstva na tom susretu.
Nema nikakve sumnje da nas očekuje jedan i te kako interesantan duel koji nam vrlo lako može doneti dosta golova pa vam zato savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je Meridianbet pripremio sjajnu kvotu 1.87.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.